reklama
Postrzalka
Oliwciowa maminka
witam
pozwolę sobie się dopisać :-) Tyję sobie spokojnie jak do tej pory przybyło mi 6kg, ale wszystko chhyba idzie w brzuch i cycochy wielkie. Teściowa powiedziała nawet że schudłam i jak stoję tyłem to nie wyglądam na ciężarną. Tylko mężuś mnie ostatnio pocieszył mówiąc na forum rodzinki "tylko pupka trochę Ci urosła" :-) ale od razu krzyczał że to dobrze i że jestem piękna :-) taki z niego wesołek
pozwolę sobie się dopisać :-) Tyję sobie spokojnie jak do tej pory przybyło mi 6kg, ale wszystko chhyba idzie w brzuch i cycochy wielkie. Teściowa powiedziała nawet że schudłam i jak stoję tyłem to nie wyglądam na ciężarną. Tylko mężuś mnie ostatnio pocieszył mówiąc na forum rodzinki "tylko pupka trochę Ci urosła" :-) ale od razu krzyczał że to dobrze i że jestem piękna :-) taki z niego wesołek
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
przed ciążą: //////////////// dziś, czyli 22 tydzień:
waga: 57,5 kg ///////////////// waga: 64,8 kg
biust: ok 90 cm /////////////////// biust: 97 cm
pas: 70 cm ////////////////////// pas: 88 cm
biodra: 92 cm ///////////// biodra: 100 cm
uda: 56 cm ////////////////// uda: 58 cm
to gdzie te kilogramy?? Hanka waży ledwie ok 420 gramów!!??!!
waga: 57,5 kg ///////////////// waga: 64,8 kg

biust: ok 90 cm /////////////////// biust: 97 cm
pas: 70 cm ////////////////////// pas: 88 cm
biodra: 92 cm ///////////// biodra: 100 cm
uda: 56 cm ////////////////// uda: 58 cm
to gdzie te kilogramy?? Hanka waży ledwie ok 420 gramów!!??!!
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Martussa - cala infrastruktura podtrzymujaca dzicko tez troche wazy. U mnie po porodzie coreczki samo lozysko wazylo ok. 1 kg. Plus wody i pewnie zatrzymujesz plyny w organizmie. Te 7 kg to naprawde normalne na tym etapie. Nie przejmuj sie. 

reklama
Ja aż tak dokładnie się nie pomierzyłam na początku
Po zapiskach w karcie ciaży stwierdzam jedynie, że od początku przybyło mi 7 kg. Zastanawiam się dość mocno, czy to aby nie za dużo, bo gdzie tu jeszcze do końca ciąży....a przyznam szczerze, że chciałam w dolnej granicy przytyć...Zobaczymy....