reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Uroda -nasza waga, wymiary, kosmetyki, powrót do formy

Dax Cosmetics Perfecta Mama - krem ochronny przeciw przebarwieniom z kwasem foliowym
Bardzo mi się podoba, bo na początku ciąży miałam problemy ze skórą, a mam tendencję do przebarwień i nadmiernego wysuszania.

reklama
pbg tez uzywam kosmetykow z tej seri :tak: rewelacja :-D dodatkowo jeszcze oliwke Bambino, ktora tez swietnie dziala na moj brzuszek;-)

Cześć dziewczynki:-) moim zdaniem nie należy się przejmować tym ile przytyjemy, ważne jest aby maleńtwo prawidłowo się rozwijało. Po ciąży na pewno spadnie sporo, kiedy zaczniemy biegać za żywym srebrem. Pozdrawiam was.

Eh przebarwienia to masakra. W dodatku jak się delikatniutko podrapie po brzuchu, albo chociażby delikatnie przejadę palcem od razu czerwone wybroczyny, i naczynka krwionośne pękające. Mam tak cieniutką skórkę na brzuchu że każdą żyłkę widać. Ale rozstępów brak póki co, boję się że po porodzie wyskoczą.

antar dlaczego niby rozstępy miały się pojawić po porodzie?? na biuście rozumiem ale na brzuszku:confused:
przyznam szczerze, że wygląd skóry najbardziej polepszył mi się gdy rzuciłam palenie ... antar też rzuciłaś w ciąży, masz to samo??

ja też zamierzam smarować się kremami p/rozstępom jeszcze trochę po porodzie.
pbg - rozstępy pojawiają się przy szybkim wzroście skóry bądź szybkim chudnięciu. Ja się kiedyś nabawiłam rozstępów na pupie jak schudłam wiele kg w krótkim czasie. A podczas porodu można ich bardzo dużo stracić więc będę nasmarowana jak się da :tak::-)
Na razie nie mam rozstępów i mam wielkie nadzieje że już mnie nie dopadną :>

reklama
ja też zamierzam smarować się kremami p/rozstępom jeszcze trochę po porodzie.
pbg - rozstępy pojawiają się przy szybkim wzroście skóry bądź szybkim chudnięciu. Ja się kiedyś nabawiłam rozstępów na pupie jak schudłam wiele kg w krótkim czasie. A podczas porodu można ich bardzo dużo stracić więc będę nasmarowana jak się da :tak::-)
Na razie nie mam rozstępów i mam wielkie nadzieje że już mnie nie dopadną :>
dobrze, że piszesz bo na serio nie wiedziałam :szok: u mnie też rozstepów nie ma :tak: będę po porodzie też się smarować :tak:

Do góry