reklama
Eh przebarwienia to masakra. W dodatku jak się delikatniutko podrapie po brzuchu, albo chociażby delikatnie przejadę palcem od razu czerwone wybroczyny, i naczynka krwionośne pękające. Mam tak cieniutką skórkę na brzuchu że każdą żyłkę widać. Ale rozstępów brak póki co, boję się że po porodzie wyskoczą.
ja też zamierzam smarować się kremami p/rozstępom jeszcze trochę po porodzie.
pbg - rozstępy pojawiają się przy szybkim wzroście skóry bądź szybkim chudnięciu. Ja się kiedyś nabawiłam rozstępów na pupie jak schudłam wiele kg w krótkim czasie. A podczas porodu można ich bardzo dużo stracić więc będę nasmarowana jak się da
:-)
Na razie nie mam rozstępów i mam wielkie nadzieje że już mnie nie dopadną :>
pbg - rozstępy pojawiają się przy szybkim wzroście skóry bądź szybkim chudnięciu. Ja się kiedyś nabawiłam rozstępów na pupie jak schudłam wiele kg w krótkim czasie. A podczas porodu można ich bardzo dużo stracić więc będę nasmarowana jak się da

reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
dobrze, że piszesz bo na serio nie wiedziałamja też zamierzam smarować się kremami p/rozstępom jeszcze trochę po porodzie.
pbg - rozstępy pojawiają się przy szybkim wzroście skóry bądź szybkim chudnięciu. Ja się kiedyś nabawiłam rozstępów na pupie jak schudłam wiele kg w krótkim czasie. A podczas porodu można ich bardzo dużo stracić więc będę nasmarowana jak się da:-)