reklama

Urodzinki naszych pociech

U nas będzie oprócz naszej licznej rodziny 8 dorosłych osób i jedno 5-letnie dziecko.
A przygotowania do roczku muszę zacząć od zakupu .... kanapy lub narożnika do naszego pokoju, bo nasz się popsuł, nie dość, że materiał puszcza w szwach, to jeszcze się zapadł (kanapa, która ma 4 lata :wściekła/y:). Jutro jadę na zakupy :tak:

reklama
U nas będzie oprócz naszej licznej rodziny 8 dorosłych osób i jedno 5-letnie dziecko.
A przygotowania do roczku muszę zacząć od zakupu .... kanapy lub narożnika do naszego pokoju, bo nasz się popsuł, nie dość, że materiał puszcza w szwach, to jeszcze się zapadł (kanapa, która ma 4 lata :wściekła/y:). Jutro jadę na zakupy :tak:

Ja tez sie rozgladam za nowym łozem do sypialni:tak:.Chyba za duzo sie wiercimy,bo nam materac nie wytrzymal:-p:-D.Jest juz stary,bo ma 10 lat.Teraz sa fajne materace z lateksem i innymi wynalazkami i mam andzieje,ze starczy na dłuzej:-D.

Materace lateksowe są podobno super :tak: Ja natomiast odradzam "kieszonkowce" - kupiliśmy taki na początku ciąży, więc nie tak dawno, a już jest cały pozapadany, beznadzieja... :baffled:

Gosia,alesmakowicie wygląda;)
u nas będzie 10 osób + Alunia;),tylko dziadkowie i chrzestni.chyba na ok 14-stą obiad zrobimy,a potem kawka,torcik itd.my też nie chcemy alkoholu,może tylko szampana i jakieś winko do obiadu kupię.na chrzcinach też tak było i uważam,że tak jest lepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry