reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Tak myślę, żeby odświeżyć ten wątek, to może będziemy tu wrzucały jakieś pomysły;-) Bo ja ostatnio, jeżeli chodzi o pieczenie, to nie mam inwencji twórczej:sorry2:

Gosiu ten tort to planowałam zrobić w listopadzie mojemu O. na urodziny, ale wtedy smutne zdarzenie wykluczyło zrobienie przyjęcia, więc zrezygnowałam i z tortu:sorry2: Ale może teraz bym zrobiła:tak: Muszę pomyśleć, bo w sumie to nie chce mi się piec dwóch tortów, bo nie będzie tego komu jeść, więc kombinuje nad jednym wspólnym, ale takim, żeby im obu się podobał;-)

Rosmerta ja chciałam zrobić taki ze śmietana z dżemem jagodowym i nie wiem chciałabym coś co będzie dość sztywne bo nie wiem jak mi to nakładanie masy pójdzie ;-)najwyżej jak się wszystko rozjedzie to powstanie coś innego :-D

Hoho widzę ze dziewczyny na słodziutko robicie.....Rosmerta ten krem truskawkowy wyglada przepysznie:-p mniam mniam

Ja robię dla Julci taki Tort z masą cukrową - Przepis myśle ze taki srodek bananowy troszke zniweluje ta strasznie slodka mase cukrowa:-D
Julcia zatwierdzila ze chce bananki hihi. Plany sa zobaczymy tylko co z tego wyjdzie

Rosmerta a ja wlasnie teraz robie z tej stronki co podałas babke ziemniaczana....pachnie pieknie ...zobaczymy jak smakuje ale niestety za jakies 50 min.:sorry:

reklama
Kurcze babka pisała ze nie jest ta masa serowa za słodka :-( bo bananki to tylko dodatek....ach sama nie wiem...
Ozdoby dzisiaj juz przyszly, slicznosci ze az szkoda na tort kłaść:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry