reklama

Urodzinolandia-życzenia

reklama
Dorotka:-p :-p :-p :-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: .
Twój avatarek też ślicznusi taki fajny smiejący sie bobasek, właśnie tak wyobrażam sobie moją Niuńkę, o akurat kopnęła czyli że taka będzie hihi :-D :-D :-D .

Kotek ten avatarek jest naprawde rozbrajający,jakby niewiem jaki zly humor miec to po spojrzeniu na mine kotka serducho sie cieszy:tak::tak::tak::tak:

no to poglaskaj brzunio:tak::tak::tak::tak::tak:

ja też '81;-) urodzinki jeszcze przede mną (30-04) a imienin podobnie jak Sorga nie obchodzę (i tak miałabym 30-04):-)
jolu podziel się tym umysłem ścisłym, humanistką nie jestem (pomimo że studiowałam germanistykę) w liceum z matmą nie było większych problemów, a teraz na matmie prawie nic nie kumam:baffled:

Gosia, nie sądzę, bo jak widzę to na razie ja najstarsza jestem.:-D

Blanes, dzięki za komplement w sprawie imienia, choć to moje "imię" to też bardziej nick, choć używany przez całą rodzinę od dzieciństwa. A swojego imienia nie znoszę i nie używam do tego stopnia, że większość znajomych dziwi się mocno jak się dowiaduje, że naprawdę jestem Jadwiga a nie Jagoda.;-)

reklama
ja też '81;-) urodzinki jeszcze przede mną (30-04) a imienin podobnie jak Sorga nie obchodzę (i tak miałabym 30-04):-)
jolu podziel się tym umysłem ścisłym, humanistką nie jestem (pomimo że studiowałam germanistykę) w liceum z matmą nie było większych problemów, a teraz na matmie prawie nic nie kumam:baffled:
Kachasek nie ma problemu, jak będziesz miała problem to daj znać, chętnie pomogę :tak:

Dzagud to masz dokładnie tak jak moja siostra, ona też jeste Jadwiga, a wszyscy mówią Jagoda :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry