• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

U nas decyzja już zapadła, termin urodzinek zaklepany na 22 grudnia, a odbędą się one w takim oto cudownym miejscu
1.jpg 2.jpg
W pomieszczeniu obok znajduje się klimatyczna kawiarnia, w której będą się "bawić" dorośli
3.jpg

W planach jest animator, który poprowadzi zabawy z dziećmi, malowanie twarzy itp. Menu będzie raczej na słodko, oczywiście tort, ciasto, kawa, napoje... Cały czas się zastanawiam czy nie zamówić jeszcze jakichś kanapeczek i innych przegryzek. Impreza rozpocznie się o 15:30

reklama
A gala to podobnie jest u nas!!!Ja przygotuję też jeszcze jakąś sałatkę plus kanapki, bo w ciągu 2ch godzin latania z dziećmi-mimo animatora- może człowiek zgłodnieć.

Netka - mi się bardzo spodobała ta "bawialnia", bo jest zupełnie inna niż typowa sala zabaw. Skojarzyła mi się z takim przytulnym i kameralnym pokoikiem. a najlepsze jest to, że okazało się, że tą kawiarnię prowadzi taka moja dalsza znajoma, mam nadzieję, że będzie fajnie :-)

My tez juz wiemy co i jak:)
Robimy w domu 1 grudnia, bedzie tort, ciacha, ciasteczka, ogolnie bardziej na zlodko ale zrobie tez koreczki, kanapeczki male, kartofelki pieczone:)

super!! malowałaś je ? czy coś naklejałaś- wycinałaś z kartonu? ja w ogóle nie mam zmysłu na takie rzeczy...

My robimy urodziny 15 lub 22 ( moja mama powiedziała, że 22-go to jej nie pasuje , bo będzie sprzątać na święta:crazy:) stwierdziłam, ze mam to w d. , jak to jest dla niej ważniejsze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry