• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

Phelania- a więc zamowiłam też Kubusia bo Ola go lubi, co do smaku to wzielam truskawkowy, ale zobaczymy czy w ogóle przyjma zamowienie na tak krótki termin, haha, najwyzej bede szukać cos innego

reklama
Inka swietne sa te literki:)
Milva mama i tak przyjdzie:)

Sosnowiczka wszystkie prezent fajnie, ale powiem Ci ze te bujak posluzy na dluzej bo my tez taki mamy tylko ze krowe :) I Fabianek sie juz na nim buja i bardzo to lubi, i Marika jeszcze tez sie buja bo jest ok:) Wiec ja polecam!
A ja kupuje Fabiankowi jakis zestaw majsterkowicza bo on lubi sie bawic takimi rzeczami:) Ma to po tatusu bo ten to złota raczka:)

My urodziny robimy 1 grudnia ( sobota) a ze nie robimy obiadu to godzina dowolna:) Caly dzien otwarty dla gosci, a jak juz sie zbiora wszyscy o wtedy bedzie tort itp:)

SOSNOWICZANKA ja tez jak dziewczyny wybrałabym te Myszka Mika na płozach

PHELANIA tunel świetny.

Ja kupiłam dla małego szczeniaczka uczniaczka, a babcia z ciocią dużą lawetę z dwoma mniejszymi autami na niej,

MILVA świetne te fotele.

ŻABCIA domek superrrrr.

My urodzinki robimy już w najbliższą niedzielę o 15, jak pisałam na głównym chrzestny który mieszka przez ścianę raczej nie przyjdzie i mam go w dupie-sorrry za słownictwo ale jestem strasznie zła a urodzin przekładać już nie mam zamiaru. Trudno nie to nie, nie będę nikogo gościć na siłę. Także jeśli oni nie przyjdą, będziemy my z dziećmi, moja mama, moja siostra która jest chrzestną oraz moja przyjaciółka z narzeczonym lub bez ale ona będzie na pewno.

inka, my kupiliśmy balony w auchan 50szt za 7zł. Mój m. będzie miał co dmuchać:-D

Poza tym dziewczyny, jestem strasznie podekscytowana. Przygotowywanie Niuńce jej święta daje mi niesamowitą frajdę i kopa...Zrobiłam samodzielnie lody z serkiem mascarpone, czekoladą i biszkoptami, mrożą się już w zamrażarce. Mój m.podjął się zrobienia lukru plastycznego na tort oraz ulepienia głównej figurki ozdobnej. Upiekłam też już kolorowe muffinki...Jeszcze sporo jest do zrobienia, ale na razie wszystko idzie wg.planu...:-)

Moja mama zamawia u koleżanki tort dla Niny. Mamy sobie wybrać jaki chcemy, możemy wybrać taki jaki już robiła lub taki jaki my chcemy ;) Dostałam jej stronę-uśmiałam się po pas z niektórych tortów. Robi je sama w domu, wszystkie są z dobrych składników i nie ma w nich sztucznych kremów. Wszystko bita śmietanka ;)
https://www.dropbox.com/gallery/8325113/1//Torty 2?h=156032&p=12#gallery:240 hahahahah znalazłam Patrykowi tort na 24urodziny hahahaha:-D zamówię od niej a dla Niny muszę pomyśleć-może Serce-z reklamy TP ;p

Dziewczyny jeśli chodzi o prezenty to Emila od dziadkow dostała trochę z wyprzedzeniem autko little tikes, trochę było roboty ze złożeniem go ale mała jest strasznie zadowolona, jeździ po domu i robi brrrrum, a posłuży trochę bo teraz można za uchwyt pchać a jak będzie większa to ściąga się podłogę i może nogami zasuwać. Nie umiem z komórki wstawić tu zdjęcia ale jest na moim Facebooku

Netka-widziałam dzisiaj tą świeczke w Carrefourze, kupiliśmy tam balony i serpentyny, napis chyba zrobie sama,
Phelania-zamowiony tort, udało sie- u nas bedzie motyw z Kubusiem ale ja sama wysłałam mu grafikę(bedzie na cukrowym papierze jadalnym)
Reszte pieke sama-chyba z 3 ciasta jeszcze

Załączniki

• kubuś.jpg
    kubuś.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
u nas urodzinki nie będą takie jak sobie wymarzyłam ze względu na to, że nie będzie M;( nie wiem też czy przyjadą jego rodzice bo mają do nas ponad 100 km a są już starsi i nie wiem czy jego tata odważy jechać się tak daleko-chyba, że załatwią sobie kierowce...
pewne jest to, że przyjadą chrześni i Błażej (mój przyjaciel o którym Wam wspominałam) nie wiem też czy przyjdzie partner mojej mamy który oficjalnie jest nazywany dziadkiem;p
roczek wypada w piątek na ten dzień mamy zamówioną mszę a urodzinki wyprawiamy w sobotę. Tort będzie zwykły zamówię tylko jakąś figurkę z masy...tylko nie wiem jeszcze jaką chłopczyka, buciki czy może dziecko otulone skrzydłami anioła. Będą balony, serpentyna...chce żeby było fajnie i kolorowo ale już nie czuję tej frajdy którą czułam przed wyjazdem M gdy myślałam o urodzinkach... nie wiem czy jesteście w stanie to zrozumieć ale tak czuję...tak czy inaczej zrobię wszystko żeby mały tego dnia cały czas się śmiał :D to jego dzień!

reklama
Asieńka nie smuć się ;)Wiem, że łatwo się się mówi, gorzej jest z samopoczuciem. Ale pół roku nie było mego P odkąd urodziła się Nina i wszelakie fajne dni miałam tylko ja i ona. Dałam radę ;) Myślę, że dla M to też będzie ciężki czas-bo bez Was ;)Ale później wróci i będzie mega radocha!

Siostra kupiła Ninie prezent http://www.agito.pl/fisher-price-chodzik-jezdzik-piesek-x6838-2215-648194.html i http://www.extraklocki.pl/katalog/k...wsze/lego-duplo-6141-moja-pierwsza-farma.html rozpieszczają ją... a gdzie w tym wszystkim ja??
Freiya świetny jeździk ma Emilka-jestem zazdrosna!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry