• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

reklama
U nas po imprezce tez ok gdyby nie chrzestna która dala du..y:wściekła/y: pokłociła sie ze swoim M i nie miał ja kto przywiesc ...i nie przyjechala:wściekła/y:przpraszala bardzo no ale trudno chciala zeby moj M pojechał po nia ale on juz pił piwko...tym bardziej w 2 strony 70km...:no:ehhhh ale ogólnie goscie dopisali:) młody był marudny bo był chory i cala noc nie spał ale dał rade do 20:-)

rocz1.jpgrocz2.jpgrocz3.jpgrocz4.jpgrocz5.jpgrocz6.jpg

Phelania, piękny tort, a Ty wyglądasz mega kwitnąco!!

U nas impreza byla 15go, tort robilam sama, masa od Lysej rewelacja, polecam kazdemu, ja przelozylam nia biszkopty i do srodka jeszcze dalam truskawki, masa cukrowa fajnie sie na niej trzymala, nic nie splynelo (Violett, dzieki za rade ze schlodzeniem) :)
ogolnie impreza sie udala, ale ciesze sie, ze mamy juz ja za soba :)) umeczylam sie troche, bo spedzilam ja w wiekszosci na podlodze bawiac sie z dziecmi haha
CSC_0239.jpgDSC00688.jpgDSC_0230.jpg

Ostatnia edycja:
Ojoj Kota jaki Królewicz z Kuby ;) Mężczyzna się robi i to spojrzenie... takie poważne ;) kokietuje!! Tort jak z cukierni. Gdybyś nie powiedziała, że robiłaś sama to bym w życiu się nie domyśliła!!!

Kota- torcik wyszedł Ci śliczny i zapewne tak smakował:-)Kubinek jaki juz facio:) widze ze z tatusiem w koszule w kratke a co:)Ja tez sie ciesze ze mam juz to za soba:) bo caly czas przy garach siedzialam:confused2:

reklama
Netka super że impreza udana a Ninka zadowolona zdjęcie na pociągu śliczne no i torcik pierwsza klasa cudny.

Phelania zdjęcia śliczne z Alusia niezły przystojniaczek i Ty kochana pięknie wyglądasz. Szkoda że chrzestna nie dotarła.

kota fajnie że urodzinki udane, przepiękny torcik masz kobieto talent. Kubinek wyglądał ślicznie no i jak On się zmienił taki poważny na buźce taki starszy widać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry