• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

Asienka oczywiście że mam prawo, mogę zdecydować się na kłótnię z M, obrazę rodziny M, nerwy i zepsute całe urodziny i mieć tort skąd chcę. Albo jak zwykle wg zasady mądry głupiemu ustępuje przemeczyc się z nimi 2 dni i mieć spokój.

reklama
Dorota ale mieliście fajny tort, powiem Ci, że chętnie bym wtrzepała go...sama...
Asieńka u nas też chyba będzie miś ;P ale który miś to jeszcze nie wiem, a może coś innego...
Freiya to niech teściowa zrobi małej jeden tort a Ty zamówisz 2gi i będą dwa na dwa dni ;P

Netka ja i tak zamówie z cukierni z obrazkiem tylko chodziło mi o zamówienie od Agapy, dla mojej teściowej i dla M niczym on by się nie różnił od jej tortu a ona mi zaoferuje że jak chcę to zrobi i 5 tych swoich sztucznych placków

Jejku jak ja się cieszę że Tesciowa jest spoko z Tesciem:)
Oni nic sie nie wpiera....ą,nawet jak coś znajdą gdzieś taniej to mi przynoszą gazetki reklamowe i pokazuja.
A na chrzcinach nawet Tesciówka upiekła pyszne ciasta:)
TAkze ciesze sie ze nie mamy jakiejs kosy..

freyia no to trudno, będziesz miała tort z ozdóbkami których nienawdzisz tylko dlatego że nie chcesz się z kimś kłócić:)

rodzice M na szczęście w nic mi się nie wtrącają ale jak bym czegoś potrzebowała to zawsze mogę się do nich zwrócić po pomoc.

Ostatnia edycja:
Ciżeko masz z tą teściówką Freyia -ehh.
Ja zamawiam tort w cukierni, bo robią pyszny, domowy, śmietankowy z owocami i tyle. Moja cała rodzina go zamawia jak ktos ma urodzinki. Nawet jak jedziemy na urodziny do Szwagierki to wozimy go z Bytomia do niej-także wszyscy zawsze czekają na nas, aż dowieziemy tort:sorry:

Asieńka naprawdę wolałabyś zepsuć dziecku urodziny za taką głupotę jak kawałek ciasta? Bo sorki ale dobra atmosfera jest dla mnie ważniejsza niż to kto zrobić tort.

reklama
no moja rodzina taką nie jest żeby kłócić się o to skąd będzie pochodził tort więc sorry freyia,a jeśli już takowa kłótnia by była to nie miałoby to wpływu na atmosfere,bo nikt by nie dał odczuć gością czy Michałowi że coś jest nie tak, dajesz sobie wejść na głowe dzisiaj tort jutro coś innego.

http://allegro.pl/czapeczki-urodzinowe-zwierzatka-4szt-party-i2643471905.html
chyba jednak kupię jakieś czapeczki dla młodych tych starszych nie będę zmuszać do niczego;p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry