reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

Żabciu super wyszły CI zaproszenia :)

My mamy takie zaproszonka 1.jpg

My urodzinki robimy 30 grudnia akurat wypada niedziela więc pasuje nam.Troche mniej mi pasuje że msza będzie wcześnie dosyc bo o 12.15 i goście będą już praktycznie od 13. Będzie nas sporo bo ok.20 osób.Boję się jak ja to wszytko ogarnę:(

reklama
Dorota tort jednym słowem-zajebisty ;) Jubilat 1 klasa! Mucha jest i wszystko inne jest na miejscu także ;) Tylko kuźwa się nie wyrobię do 19;( ale myślę, że jeszcze kiedyś coś zjem co upieczesz;)

Marta zaproszenie piękne! ;D Może ja jeszcze zrobię?//Pomyślę...hymm

Żabcia jestem wierną fanką Maciusia, na każdej focie uśmiech szczery ;) nie mogę z niego, jaki on fajny!Zaproszenia -zazdroszczę pomysłowości ;P

Dorota swietne fotki, tworzycie naprawde super rodzinke:) Wszscy pasujecie do siebie idealnie, a ty kochana co zdjecie to piekniejsza zdradz jak to robisz??:)
A i K sie zmienil chyba ostatnio:p Jakos chyba grubszy sie wydaje co??:) Juz wiem to pewnie ten tort tak na niego zadzialal bo jest cudowny a pwnie w smaku jeszcze lepszy. No i dzieci Twoje uwielbiam, a najbardziej tego małeg diabełka bląd włosego:)

To ja też się trochę pochwalę...;-)
Takie udało mi się wymodzić zaproszenia, dziś właśnie drukowałam. A zdjęcia były robione specjalnie do zaproszenia, w miejscu, w którym odbędą się urodzinki ;-)

Pierwsza strona i ostatnia
zapr1.jpg

A to środek zaproszenia
zapr2.jpg

inka - ja robiłam własnoręcznie zaproszenia i zawiadomienia na ślub, no prawie własnoręcznie, bo część była drukowana, ale doklejałam wzorek i wiązałam kokardki, ponad 100szt. ...ufff... Teraz też bym chętnie zrobiła, ale jednak czas na to nie pozwala....

reklama
AGALA świetne zaproszenia.

VIOLETT tak to pewnie przez tort:-D a tak na serio to nie, moze na zdjęciu tylko tak wyszedł. Też uwielbiam tą moją blond szarańcza. Może w końcu nam się uda, że poznamy swoje Bąble i siebie na żywo.

Do góry