reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

URODZINOWO: I roczek i dalej;)

reklama
Inka tort przepiękny zrobilas a jedzenie zjadlabym sama tak pysznie wszystko brzmi! Gratuluje i przynajmniej masz juz za sobą, następne są łatwiejsze ;-)

Inka-tort mega piekny, super wyglądał i pewnie super smakował-ah jaką mam ochote na coś słodkiego, już prawie północ ale pojde pobuszować w lodówce
Mła-powiem Ci że ten prezent od brata to super rzecz, chyba sprezentuje taki Oli, a co do pamiątek to Ola dostała przepiękny złoty łancuszek z medalikiem od teściów-takie cacuszko-czeka na małą aż bedzie bardziej świadoma co nosi

Roczek Mikusia 29.12.2012
My :) roczek.jpg

U nas imprezka rozpoczęła się od tortu zbiałej czekolady z malinami. Zdjęcie napewno Wam wkleję. Potem rosołek i drugie danie: ziemniaki, kluski śląskie, surówki, warzywa gotowane, pieczeń z karkówki, dewolaje, koperty z piersi kurczaka ze serem i szynką, schab w panierce, rolady wieprzowe. Na kolację podaliśmy: smażonego kurczaka, zraziki, leczo, bigos, 2 sałatki, śledzie w śmietanie, śledzie w cieście w zalewie octowej, pieczarki smażone i pewnie o czymś zapomniałam...Mikuś dostał pieniązki, pieluchy i świetne autko jeździk. Ja spędziłam z mężusiem urodzinki w kuchni przy garach;) dopiero pod koniec usiedliśmy...

Ostatnia edycja:
IMG_0143.jpgIMG_0147.jpgA to nasz Torcik i nasza Trójeczka przy wspólnym dmuchaniu.Wczoraj zrobiliśmy urodzinki najpierw mieliśmy mszę puźniej w domu obiad.Podaliśmy rosół roladki drobiowe z mięsem mielonym do tego surówka z czerwonej kapusty i ziemniaczki.Zrobiłam 2 sałatki rybę w cieście naleśnikowym z papryka i ogórkami galarety wędlinki ciasto.Goście dopisali prawie wszyscy oprócz mojej siostry bo była w pracy niestety wolnego nie dostała:( Jula dostała ubranek sporo sanie ze śpiworkiem od chrzestnego takiego Clementoni DINOZAUR DODO Interaktywny MÓWI UCZY PL (2899487433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dużego misiak i troszkę pieniażków .Impreza się udała super a byłam pełna obaw o torta ktory śnił mi się już nocami:)

Marta cudowny torcik ;) Też się zastanawiałam nad sercem i rozumem dla Ninki, bo uwielbia!!!! Cudownie, że już macie za sobą i goście dopisali ;)) No i prezenty Ekstra ;))

reklama
Do góry