reklama

URODZINY I GRATULACJE

reklama
To niestety nie jest ciemniejsza karnacja (a szkoda) tylko akurat ma żółtaczkę fizjologiczną !
Cała nasza trójka dziękuje za gratulacje, wszystkie przekazuje beni. Benia kazała mi przekazać wszystkim forumkowiczkom pozdrowionka !!!

Ale nas synuś wczoraj wyrolował! Po kąpieli zasnął i spał 3,5 godziny, do wpół do drugiej w nocy, w końcu go obudziliśmy, żeby go nakarmić. Był tak wyspany, że wojował potem do wpół do czwartej. Efekt - mamusia kompletnie do tyłu ;)

serdeczne gratulacje z okazji urodzenia synusia..:)..co prawda jestem z grudnia le tak jakos przypadkiem zawendrowalam tutaj..:)...maly ksiaze sliczny/...jak czytalam waze posty od samego poczatu to ryczalam jak bobr jeszcze mam lzy w oczach...jejku...przyponijnaja mi sie moje 1 chwile z moim Alem..:)...co prawda ja mialam cesarke..ale to i tak nie wazne ..powiem wam ze porod i coaza wydaja mi sie na dzien dzisiejszy takie pdlegle jakby bylo to wieki temu>..:)..a co do jedzenia takiego maluszka to nie przejmuj sie ze malo je...niektore noworodki jedza malo bo sa jak to mi powiedzialy panie od noworodkow jeszcze dobrze odzywione ..bo mamusia duzo jadla i dostarczala mu bardzo dobrego pokarmu w brzuszku wiec nie sa az takie glodne jedza tyle ile im jak narazie potrzeba..:)

gratulacje azik
14.gif
niech malutki zdrowo rosnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry