Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale chyba kupimy taką wolnostojącą bo przyczepić nie ma gdzie. Jedyne światełko nocne póki co to mam przy moim łóżku ( ale to drugi koniec pokoju ) albo przy karuzeli Małej. A nie sądzę żeby M.był zachwycony jak będę mu po oczach dawać światłem w środku nocy ( ale z drugiej strony On w nocy w pracy także będzie mu to doskwierać tylko w weekendy), no ale to jeszcze się zobaczy. U nas kącik zwykły ponieważ Dziecko będzie chwilowo ( jeszcze nie wiem jak długo ) w naszym pokoju a potem będzie spała w pokoju razem z Bratem :-) No ale myślę już jak to zrobić żeby jej "zainstalować" na ścianie myszkę mickey , tygrysa i chyba mamy jeszcze lwa ( a nie są to naklejki tylko takie coś z pianki ). Myślę że w 2 tygidnie to wszystko ogarnę i wtedy pokarzę już w wersji końcowej