reklama
truskawkaM
Zaangażowana w BB
to akurat taki przykład, znalzlam taniej samo lozeczko i kupienie osobno poscieli wychodzi taniej.... podobne łóżeczko jest w ikea za 300zł, tylko "odpiac" mozna jeden dłuższy bok, powaznie zastanwiam sie nas takim łóżeczko-tapczanikiem
pestusia
Fanka BB :)
barbra - no ja właśnie też tak myślałam nad materacykiem nowym jednak... kupiłam łóżeczko za 80 zeta, używane, a materacyk dokupię nowy - kosztuje chyba 60 zł. to przy tych naszych teraźniejszych zakupach to pikuś
Jak łóżeczko Wam dojedzie to sama ocenisz w jakim jest stanie. Ja tez kupiłam przecież cały zestaw używany i materac jest w super stanie wiec puki co nowego nie potrzebuje- zmienię go dopiero w lecie jak dziewczynki będą już leżały osobno- wtedy tez będą pieniążki z becikowego wiec te wydatki inaczej będą wtedy wygladac

Ostatnia edycja:
Ja też właśnie tak pomyślałam, że najpierw trzeba obejrzeć ten materac. W mieście widziałam też punkt gdzie czyszczą i dezynfekują materace, może po prosu dam tylko do czyszczenia. Pani która sprzedała mi ten komplet dorzuciła jeszcze 2 prześcieradełka, które prane były tylko 1 raz. Udało mi się kupić jeszcze fotelik z pewnej ręki, urzywany ale wygląda jak nowy. Fotelik Maxi Cosi Cabrio za 130zł.

reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
fifronka jesli moge podpowiedziec ze jak dla mnie to bomba nie wyglada zle i jesli ty go nie chcesz to ja nad nim pomyslem
bo tanio jak barszcz jesli to cena za wszystko razem
Podziel się: