reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG - 2,3,4D :)))

Joaś super naprawdę!! :laugh: :)

Ja ide na USG jutro umówiłam się na dodatkową wizytę!

Margolis a ty już nie możesz wytrzymać do tego USG nie? :laugh: :laugh: Wiem i wyobrażam sobie !

Pozdrawiam dziewczyny!

reklama
Ja już jestem po wczorajszej wizycie u gina i po dzisiejszym usg, Mam już założoną kartę ciąży!!!
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Dzidzia rośnie i już jest nawet 4 dni starsza niz wyliczając z dnia ostatniej @.
Widziałam bijące serduszko i cewa nerwowa zamknięta i wszystko jest tak jak być powinno.
Odrazu lepiej mi na sercu. Wspaniały prezent walentynkowy!!!
A tak w ogóle to dzidzia będzie moim prezentem urodzinowym bo ja sie urodziłam 26 września a termin mam na 25 września.

Tak bym chciała wstawić zdjęcie ale skaner mam zepsuty a mój aparat robi zdjęcia *.jpeg a ja nie wiem jak z tego zrobic *.jpg...
Może któraś z Was ma o tym pojęcie.  ??? ???

No i u mnie bez zmian czyli wszystko dobrze ;)
Zdjęcia wyszło trochę ciemne więc nie będę go tu wklejać ;)
Znowu trzeba czekać,tym razem do 10 marca,to chyba całkiem niebawem? ;D

Margolis rozumiem cie, ja też mam na 2 marca i w dodatku na 17.40 i wydaje mi sie że to za jakieś pół roku. Trzymaj sie :) Cieszę sie że u wszystkich w porządku

Cleo! To my chyba tak samo mamy wizyty co 3 tygodnie? Ja jeszcze nie wiem, na którą godzinę ale pewnie ok 17.

reklama
Jestem genialna!!! Udało się przekształcić te zdjęcia!!!
Nareszcie!!!
Na pierwszym 5 tyg. 4 dni
Na drugim 8 tyg. 2 dni

Do góry