reklama

USG - 2,3,4D :)))

Ja usg mam robione na każdej wizycie,jakoże od początku była to ciąża zagrożona.Zresztą mój lekarz zawsze robi usg,bez względu na zagrożenie.A to 3/4d miałam nie robic bo szkoda kasy,ale nacisk ze strony rodziny był zbyt duży,no i dla swojego spokoju oczywiście.Mogłam jechać do Wrocka do stryja na to usg,jak w poprzedniej ciąży,ale niewyobrażam sobie jazdy,ktora teżby kosztowała :)

reklama
Ja miałam tyle razy usg, że nawet już nie potrafię wyliczyć - zawsze co 3 tygodnie i dodatkowo ze 4 razy pomiędzy wizytami a jużw poniedziałek idziemy nagrać maluchom jeszcze jeden filmik z 3d i 4d. Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak wyglądają moje cuda!

Dokładnie tak Cleo, ryzyko większe to i kontrola częstsza co mnie zresztą od początku cieszyło bo nic lepiej na mnie nie działało niż widok moich maleństw...

Margolis, z tego co zrozumiałam, to idziecie na któreś juz z kolei USG 3,4D - za każdym razem płacicie za to badanie?? Kurde to w cholerę drogie.

Tak to będzie drugie i za każde płacimy. To we Wrocławiu kosztowało 150zł a w Wałbrzychu mamy zapłacić 115zł. Mam nadzieję, że maluszki mają się dobrze...

Na pewno mają sie dobrze :)
Margolis przez tą moją nieobecnośc na forum nie wiem czy już wiecie na 100% czy macie parkę, dużo mi sie tego zebralo do nabrobienia i nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać, czy moglabyś mi podpowiedzieć?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry