Ok, wiedzę. Skończony 11Moje szczęścieZdjęcia z wczorajsza dla jednych 11+0 dla innych 12+0 4,5 cm miłości
Zobacz załącznik 1248778Zobacz załącznik 1248779

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, wiedzę. Skończony 11Moje szczęścieZdjęcia z wczorajsza dla jednych 11+0 dla innych 12+0 4,5 cm miłości
Zobacz załącznik 1248778Zobacz załącznik 1248779
Pewnie chodzi o skończone i zaczęte tc czyli skończony 11 bo 11+1 czyli leci sobie teraz 12Dlaczego dla jednych 11 a dla innych 12? To kolosalna różnica.w którym jesteś?
Ja uważam, ze to 11 tydz. Ale kiedyś gdzieś była ankieta i ludzie rożnie liczą. Zaleczy co oznacza liczba, czy skończone tygodnie (tak jak liczę ja) czy aktualny tydzieńDlaczego dla jednych 11 a dla innych 12? To kolosalna różnica.w którym jesteś?
Wiem o co ci chodzi ale jak podajesz dokładnie tc i dzień to np 11+3 - dla ciebie i dla lekarza będzie to 11tc bo liczysz skończone a dla większości ciężarnych będzie to 12tc bo liczą tygodnie rozpoczęte. Ale zmylilam się tym, że napisałaś 11+0 i 12+0 a to duuuża różnicaJa uważam, ze to 11 tydz. Ale kiedyś gdzieś była ankieta i ludzie rożnie liczą. Zaleczy co oznacza liczba, czy skończone tygodnie (tak jak liczę ja) czy aktualny tydzień
Ja jak jestem już blisko końca to tez mówię ze np jutro kończę jakiś tam tydzień i luzja swojemu podałam wczoraj 8+4 i stwierdził ze jestem bardzo skrupulatna
![]()
Ja mam to samoJa jak jestem już blisko końca to tez mówię ze np jutro kończę jakiś tam tydzień i luz![]()