Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam na usg (12 t.c.) u dr Kretowicza na Finlandzkiej 9. Koszt ok 200 nie pamiętam dokładnie. Dr jest dokładny i rzeczowy. Podobno ma jeden z lepszych sprzętów w Polsce.
Wiem że post sprzed ponad 10 lat ale moja ginekolog poleciła mi tego Pana na prenatalneJa polecam dr. Rafała Zduna. Jest super specjalistą. Z tego co wiem to ma jakiś certyfikat USG. Widziałam kiedyś w jakiejś gazecie stronę i sprawdziłam i wiem że jest. Dokładnie nie pamietam - bo mój dzieć już ma rok i cztery miesiące ale ten certyfikat dotyczył umiejętności bardzo szybkiego tzn. wczesnego wykrywania chorób genetycznych. Przyjmuje na Saskiej Kępie w Pro-life. Za usg 4D płaciłam chyba 250zł ale musiałabyś sprawdzic. Najważniejsze że po badaniu u Zduna masz wrażenie że obejrzał każdy centymetr dziecka. Stale Ci mówi:a tu nóżka, dupka, rączka itd. Pyta się czy widzisz - po parę razy"Ale na pewno Pani widzi, proszę się nie wstydzić ja pokażę jeszcze raz"
I nie zapomnę jak mi oświadczył że będę miała synka - Płeć piekna - zrobił pauzę - męska!
A jak rodziłam - to akurat na niego trafiłam - bo rodziłam w Wołominie gdzie on pracuje. Kłócił sie z położną która chciała mnie naciąć, że ma mnie nie nacinać. I bardzo mu jestem za to wdzieczna bo nie było powodu żeby mnie nacinać. Parę szwów i ból miałam dzięki niemu z głowy.