Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z całego serca polecam doktora Dudarewicza, przyjmuje na ul. Kamińskiego w Łodzi oraz w Medeorze na ul. Ciesielskiej, jest to specjalista przez duże S, badanie jest bardzo dokładne, pan dr szczegółowo opisuje to co widzi, rozwiewa wszelkie wątpliwości i jest nieomylny w określaniu płci, o mojej córeczce powiedział w 15/16 tyg, byłam jeszcze u niego na badaniu echa serca płodu, bo było podejrzenie wady serduszka i pan dr również rozwiał moje wątpliwości, córeczka jest zdrowa, pan dr wykonuje bardzo dokładne badanie a pacjent jest traktowany jak człowiek a nie jak upierdliwy petent, na wizytę u doktora Dudarewicza warto wydać pieniądze
Ja chodzę na usg co miesiąc bo mam stwierdzoną toksoplazmozę i dzięki dr Dudarewiczowi nie robiłam amniopunkcji - jego umiejętności i wiedza potrafią mnie całkowicie uspokoić. Byłąm też na genetycznym, połówkowym, na echo serca - mam 38 lat i ciąża do łatwych nie należy.