reklama

USG- Marcówki 2010

reklama
kurcze dzidziolki jak marzenie :tak: czujecie urodzić takie 7kg... jak ta babka co była w tv :-D:-D:-D jej to już chyba w 7 miesiącu ciąży ważyło z 5kilo....

ale mnie kopie... najmocniej jak leże na lewym boku - chyba się nie podoba i daltego musze spać na prawym :baffled:

Witajcie!

Od dwóch dni jestem na zwolnieniu i w końcu mam czas by pozaglądać tu i ówdzie...W miniona sobotę miałam USG i mój malutki waży 2,69 w 32 tyg ciaży, ponoć to norma nic nadzwyczajnego, przytyłam do tej pory 11 kg i chyba większość tej wagi znajduje sie w moim brzuszku.
Dziś zauważyłam coś nadzwyczajnego, nie wiem czy to normalne, otóż z moich piersi zaczęła wypływać przezroczysta wydzielina, wiecie coś na ten temat....???

Dzieki
pozdrówka

nom cycusie już gotowe na akcję!!! :-D ja też miałam juz ślady siary... ciekawe czy pokarmie tak długo jak Olka... coś czuje, że krócej bo mam więcej stresów i do tego powrót do pracy... :dry:

Ostatnia edycja:
Oj ja mam i to od bardzo długiego czasu, często np szykuję się do kąpieli czy coś a tu kap kap i to wszystko na brzuch bo jest tak wielki że wszystko zatrzymuje :D

Witajcie!

Od dwóch dni jestem na zwolnieniu i w końcu mam czas by pozaglądać tu i ówdzie...W miniona sobotę miałam USG i mój malutki waży 2,69 w 32 tyg ciaży, ponoć to norma nic nadzwyczajnego, przytyłam do tej pory 11 kg i chyba większość tej wagi znajduje sie w moim brzuszku.
2,69 czyli 2690 g?? Czy 2069?

Moje dziecko w 32 tygodniu ważyło 2065 i lekarka stwierdziła, że jest duże :confused:.

Znalazłam USG pierworodnego z 7 stycznia (to był 31 tc) i ważył niecałe 1,5 kg, a urodził się 11 marca z wagą 3560.

reklama
A Nasza Córeczka (Patrysia) - ( i tu prośba do caroline o zmianę imienia na liście:-)) dzisiaj tj. 33t 1 d waży 2385g... I co ważniejsze - udało jej się przekręcić, bo do tej pory była ułożona pośladkowo - i jest sobie w kanale ślicznie.. Szyjka ok, 3ma mocno...Za dużo przybieramy na wadze (mimo, że nie szalejemy z jedzeniem) bo już ok 19 kg, mam obrzęki ale ogólnie oki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry