reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG Naszych Maleństw

reklama
Ja to już od 5.01 nie widziałam mojej córeczki. :-(
Teraz idę do gina 28.02 i nie wiem czy mi zrobi usg czy już nie będę mieć do końca ciąży. Kiedy Wasi lekarze robią ostatnie usg, w którym tygodniu?

U mnie to jest tak,ze lekarz robi "jak mu sie podoba", ale jak coś sie dzieje lub niepokoi pacjentkę, to zawsze:tak:. Ja miałam ostatnio 28.01, a dziś ide do lekarza,więc zobaczymy:nerd:. Prawde mówiąc nie wierze w to. Moze na nastepnej wizycie, juz chyba ostatniej:-D.

Mi Ginka w zasadzie za każdym razem robi USG, z tym że taką fajną fotkę miałam już dawno ( w 20-tym którymś tyg) , ostatnio dała mi taką "tabelkę" z wymiarami Małej :baffled:

ja mam USG teraz juz na akzdej wizycie (od grudnia włacznie) i zawsze mam jakieś zdjecie z tego ale nie mam skanera i nie umiem inaczej wkleić....na ednym zdjeciu mam ujecie od spodu - widac posladeczki nózki i siusiaka - to wtedy ie peirwszy raz ujawnił Marcelek.Potem tez mam zdjecie siusiaka bardzo wymowne a ostatnio zdjecie główki i brzuszka jak mi mierzyl zeby wybadac ile mały już waży:tak:

reklama
Do góry