Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasia- to super mój Nikodemek tez sie przekręcił główka w dół bo cały czas był w położeniu miednicowym i to dość nisko i moja gin mówiła, że bardzo możliwe ze sie nie obróci :-).
Kasia super,że wszystko O.K.!Ale na tych czarno-białych zdjęciach nie widzę nic(na swoich też),jak dzidziuś był mniejszy to luz a teraz patrzę,patrzę on mi coś pokazuje a ja nic tam nie widzę
Marteczka - potwierdzam. Wcześniej jak bobas był malutki to prędzej coś tu wypatrzył, teraz jak mi Ginka robiła to nawet nie bardzo się starałam wnikać o co chodzi Skapnęłam się tylko jak obw. główki mierzyła
Bylam dzis na usg i strasznie sie ciesze, bo synek lezy jak trzeba i urosl! Ma juz 2,100 (10 dni temu 1,5). Widac bylo usteczka i nosek... az sie plakac chce, ze jeszcze ponad 6 tygodni czekania.
Za kazdym razem pokazuje ze jest chlopcem!