reklama

USG naszych malenstw

;D ;D Same dziewuszki...i Czarnulka i Karoo...bardzo się cięszę..ponieważ jak u mnie zOliweczki nie zrobi się Fabianek to będziecie mi musiały pomgać na początku..Wstyd bo jak Bóg pozwoli to będzie drugie ale wcześniej był chłopaczysko i...napewno bede miałą wiele pytań.... ::) ::) typu jak pięlegnowac wsytdliwe okolice...
GRATULACJE CZARNULKA,KAROO.........

reklama
Oj Frutisku, na pewno bedziemy sie tu wymieniac na forum doswiadczeniami w pielegnowaniu naszych szkrabiko :) Wiec pomoc masz zagwarantowana :)
Sierpniowe dziewczynki rzadza :) Przydaloby sie wiecej chlopczykow :)

Dziewczyny, tak jak pisalam wczesniej jestem w rozbieganiu i zabieganiu czyli zawirowan ciag dalszy. Jednak musze Wam napisac, ze bylam dzis na kolejnym badani usg. Moj gin nie mial zaufania do tego lekarza, u ktorego robilam poprzednio i choc mi odradzal robienie kolejnego usg to po prostu musialam...
I tak: nadal synek, a wiec mysle, ze juz nic sie nie zmieni. Jest juz calkiem spory i wazy 850g. Poza tym wszystko dobrze, wszelkie parametry super Pozdrawiam Was cieplo w tym mom zawirowaniu

Joaś nie bój się, dodatkowe usg na pewno nie zaszkodzi maluchowi. Ja kolejny raz pytałam o to mojego gina i kolejny raz mnie uspokoił, że dawki promieniowania są bardzo małe i nie ma mozliwości zrobienia dziecku krzywdy.

Najważniejsze, że sie uspokoiłaś, że wszystko jest w porządku :)

a propos sierpniowych dziewczynek... ponoć u lipcówek przeważają chłopaki :) będą się biły o nasze królewny :P

Leyna pisze:
Joaś nie bój się, dodatkowe usg na pewno nie zaszkodzi maluchowi. Ja kolejny raz pytałam o to mojego gina i kolejny raz mnie uspokoił, że dawki promieniowania są bardzo małe i nie ma mozliwości zrobienia dziecku krzywdy.
Leyna, znajac mojego lekarza nie chodzilo mu o promieniowanie raczej o fatyge, finanse itd. Mowil, ze tyle razy juz widzial nasze dziecko na usg, ze wierzy i wie ze wsystko oki. No ale jednak musialam, jakies paradoidalne strachy mam w tej ciazy.
Caluje mocno
P.S. We wrzesniowkach tez baaaardzo duzo chlopakow

reklama
A ja wyczytałam w gazecie ze jest jakas akcja społeczna dla kobiet wciązy i za tydzien w markecie bedą robic rozne badania za friko w tym usg 4d oczywiscie sie wybieram od samego rana bede okupowac ten market ;D bo tego usg przepuscic nie moge ,niestety nie stac mnie zeby zapłacic za to 250zł wiec jak jest okazja to mus jest zobaczyc swoją córunie z taka dokładnoscią do tego...mam nadzieje ze cały dzien stac w kolejce nie bede, a jesli nawet to dla dzidzi warto!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry