reklama

USG naszych malenstw

reklama
Szybko zleci, Kochana, ani się obejrzysz :) Mnie się wydaje, że dopiero wczoraj test robiłam, a tu już bebzon tak wielki, że nie pamiętam, jak moja pipka wygląda z góry :laugh: :laugh: :laugh: Już tylko w lustrze mogę sobie pooglądać :laugh: :laugh:

Ja to czesc mojej pipki jeszcze widze jak sie postaram ;) Gole sie juz bardziej na wyczucie, po omacku ;) Jeszcze troszke i bede musiala korzysta c zpomocy lustra ;D ;D ;D

Ja już też na wyczucie, li i jedynie, bo nawet lustro mi nie ułatwia sprawy :) Ale niedługo pewnie będę musiala prosić P. o pomoc, bo coraz ciężej jednak przez brzuch będzie mi się "tam" dostać. Mam nadzieję, że nic mi nie obetnie :laugh: :laugh:

Dziewczyny z Krakowa! czy jutro w Plazie napewno to darmowe USG bedzie czy to nie sprawdzona informacja.??Bo ja się wybieram...

::) No właśnie ...byłam  w Plazie..a tak sobie poszłam.. :P i faktycznie ta akcja będzie 3-4 czerwiec.Organizjuje ja Szpital Ujastek. I chyba tam bede rodzić...w końcu to tylko przystanek ode mnie.. a może na Żeromskim...ale jak będe na tej akcji to popytam o szczegóły... :) No to szykuję się...już pomału..od samego rana pasowałoby okupować Plaze..

JAAGA pisze:
Frutisek na 99% jest to przełozone na za tydzien czyli na 3-4 czerwca . przełozyli z powodu pielgrzymki papieża :(

reklama
;D czesc frutisku ;D

kochana zastanow sie czy napewno chcesz rodzic na usjastek , slyszalam kilka niepochlebnych opini , szpital uzadzony jak hotel itd. ale opieka nad maluchem taka sobie i nie maja oddzialu dal noworodkow specjalistycznego jakby co (odpukac sie dzialo )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry