reklama

USG naszych malenstw

Frutisku bedzie napewno dobrze, gdyby cos było nie tak skierowali by cie do szpitala. Teraz jak pójdziesz do innej gin to pytaj,pytaj i pytaj, najlepiej spisz wszystko na kartce, oni od tego sa żeby ci wszystko wyjaśnić a ty to cos mi sie wydaje że skłonna do zadawania pytań nie jestes a później sie zamartwiasz.Wiec pytaj ile wlezie!!! ;D

reklama
No! moje dziecko waży juz 3993g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o
dalej wisi głowa w dół co się juz nie zmieni, tętno jak najbardziej miarowe, wody -prwidłowa ilość ,łożysko II/III stopien dojrzałości a wiec już ciut ciut i może Mrówa wyskoczy na ten świat ;D
oby bo juz ledwo łaże!

dziś byłam na tym dokładniejszym usg z którego wynika
FHR(+) ruchy (+)ilość wód płodowych prawidłowa łożysko o I stopniu dojrzałości ??? chyba tu się pomylił bo wydaje mi się że powinno byc w II lub w III stopniu biometria
BPD 95 co odp.39 Hbd
FML 72 co odp. 37Hbd
AC 32.3 co odp 3000g
powiedział że jest wszystko wporządku tylko martwi mnie ta różnica 2 tygodni to te moje maleństwo jest chyba nie miarowe ?

reklama
Nic sie Mada nie przejmuj ja byłam w srode na usg moja mała wazy 3100 a wymiary to ma tak samo raz na 37 tydz niektore na 36 nawet..łozysko mam II stopien wody płodowe+ ruchy tez+ .....ponoc nie ma co sie sugerowac tymi wymiarami..pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry