reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG naszych malenstw

no kasia to ty masz już pewnie taki sporawy brzunio?
szybko ten czas leci :)

reklama
zgadzam sie w zastraszajacym tempie , pamietam jak na poczatku liczylam kazdy dzien ciazy .....juz 5 tygodni .....juz szesc a teraz za chwile zaczynamy 17 tydzien ;D cudne uczucie i brzuszek rosnie jak na drozdzach ostatnio , nie moge sie nadziwic ze tak wyskoczyl do gory ;D

A mi nie rosnie... :(

Tylko w pasie sie w nic nie mieszcze...

A ja ide na USG 10 marca, prywatnie, i bede miala zdjatka mojego malenstwa :D

I to bedzie juz poczatek 5 miesiaca :D

aga31 pisze:
no kasia to ty masz już pewnie taki sporawy brzunio?
szybko ten czas leci :)

no wiesz, że nie bardzo, wprawdzie sprawiłam sobie spodnie ciążowe, gdzie górna część to dzianina, są bardzo wygodne przynajmniej teraz na początku, ale poza tym to mieszczę się w większość moich poprzednich spodni, jedynie takie w ogóle nierozciągliwe są już ciasne

a mnie kurczak wywalilo praktycznie z dnia na dzien ;D juz jest widoczny i trudno go nie zauwazyc pod ubraniem , tylko jak leze na plecach to sie " wchlania " i wogole go nie widac ;D

A ja mam ochote na zrobienie dodatkowego usg za jakies dwa tygodnie... Jestem strasznie ciekawa swojego dzidziusia. No i mam rozne obsesje...

obsesje , wiem o czym mowisz joas ;) mnie ostatnio sie snilo , ze male nie chcialo sie urodzic bo bylo takie wielgachne i cieli mnie na zywca , obudzilam sie zlana potem ,
jedna z moich obsesji jest zamartwianie sie o wyglad malucha czy raczki i nozki sie dobrze rozwijaja i czy glowka jest ok , :( czy jest zdrowe , choc lekarz za kazdym razem uspokaja mnie ze wszystko jest ok ja i tak mam stracha ze cos przeoczyl

Cos Silunia piszesz o wywalaniu z dnia na dzien :)

No to od przedwczoraj mi sie bebzol zrobil, taki, ze nawet na lezaco widac i to konkretnie (zwlaszcza jak sie najem :) )

Silunie, na pewno lekarz nic nie przeoczyl :) i jest wszystko ok. Nie denerwuj sie bezpotrzeby :)

Ehh jak ten czas leci, a my juz Sylwia, po polowie czwartego miesiaca, jeszcze dwa tygodnie i piaty sie zacznie :)

wiem wiem karoo kochana , czyz to nie super uczucie ;D piaty miesiac to brzmi dumnie ;D koniecznie wklej zdjecia malenstwa jak pojdziecie na to usg , alez mnie korci , jak myslisz zgramy sie i urodzi nam sie to samo czy moze bedziemy miec parke ;D

reklama
Do góry