reklama
zgadzam sie w zastraszajacym tempie , pamietam jak na poczatku liczylam kazdy dzien ciazy .....juz 5 tygodni .....juz szesc a teraz za chwile zaczynamy 17 tydzien ;D cudne uczucie i brzuszek rosnie jak na drozdzach ostatnio , nie moge sie nadziwic ze tak wyskoczyl do gory ;D
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
aga31 pisze:no kasia to ty masz już pewnie taki sporawy brzunio?
szybko ten czas leci![]()
no wiesz, że nie bardzo, wprawdzie sprawiłam sobie spodnie ciążowe, gdzie górna część to dzianina, są bardzo wygodne przynajmniej teraz na początku, ale poza tym to mieszczę się w większość moich poprzednich spodni, jedynie takie w ogóle nierozciągliwe są już ciasne
obsesje , wiem o czym mowisz joas
mnie ostatnio sie snilo , ze male nie chcialo sie urodzic bo bylo takie wielgachne i cieli mnie na zywca , obudzilam sie zlana potem ,
jedna z moich obsesji jest zamartwianie sie o wyglad malucha czy raczki i nozki sie dobrze rozwijaja i czy glowka jest ok ,
czy jest zdrowe , choc lekarz za kazdym razem uspokaja mnie ze wszystko jest ok ja i tak mam stracha ze cos przeoczyl
jedna z moich obsesji jest zamartwianie sie o wyglad malucha czy raczki i nozki sie dobrze rozwijaja i czy glowka jest ok ,
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Cos Silunia piszesz o wywalaniu z dnia na dzien 
No to od przedwczoraj mi sie bebzol zrobil, taki, ze nawet na lezaco widac i to konkretnie (zwlaszcza jak sie najem
)
Silunie, na pewno lekarz nic nie przeoczyl
i jest wszystko ok. Nie denerwuj sie bezpotrzeby 
Ehh jak ten czas leci, a my juz Sylwia, po polowie czwartego miesiaca, jeszcze dwa tygodnie i piaty sie zacznie
No to od przedwczoraj mi sie bebzol zrobil, taki, ze nawet na lezaco widac i to konkretnie (zwlaszcza jak sie najem
Silunie, na pewno lekarz nic nie przeoczyl
Ehh jak ten czas leci, a my juz Sylwia, po polowie czwartego miesiaca, jeszcze dwa tygodnie i piaty sie zacznie
wiem wiem karoo kochana , czyz to nie super uczucie ;D piaty miesiac to brzmi dumnie ;D koniecznie wklej zdjecia malenstwa jak pojdziecie na to usg , alez mnie korci , jak myslisz zgramy sie i urodzi nam sie to samo czy moze bedziemy miec parke ;D
reklama