reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

usg naszych pociech

agusia9915 to Twoja mała nie wygląda wcale na taką mala :tak::-D
Spokojnie mogłabyś ją teraz już urodzić, taka duża :-D Ale może teraz trochę przystopuje z wagą..nie martw sie :tak:

reklama
buu.. a ja mam wizytę dopiero 17 stycznia a chciałabym wiedziec już teraz co u małej...
na dodatek nie wiem czy dam radę jeszcze na tą wizyte wytrzymać...:dry:

sawa13 ja wizyte mam tez dopiero 12 stycznia i to po calym miesiacu!!!wiec doczekac tez sie nie moge na maxa....mam schize odliczania dni do tej wizyty... no to pobuczmy razem...buu;-) ...
a wytrzymac wytrzymasz a jak nie to bedziesz miec dzidzie na zywo, wiec nie martw sie!

ja tez miałam tak wizyte ale wczoraj w szpitalu kazali mi sie zgłosic za dwa dni do swojego gina jak antybiotyk zacznie działac na infekcje ktora wczoraj złapałam
a dostałąm skierowanie do szpitala bo;
mam
opuchniete stopy znacznie
białko w moczu
za duzo krwinek białych
i cisnienie 160-90-120 puls
co kwalifikuje sie jako gestaza czyli zatrucie ciazowe

nie wiem czy ktoras pamieta jak opisywałam dolegliwosci jakie juz miałam w tej ciazy i mowiłam ze tylko omineło mnie zatrucie ciazowe no i wykrakałam

też w poniedziałek zrobie sobie badania moczu i krwi, te podstawowe i to już chyba ostatni raz...:tak:
susumali no to pobuczmy:tak: :-p ja czekam tylko do przyszłej niedzieli bo skoncze 37 tydzień i mogę rodzic...:dry:

ja rowniez na poniedzialek mam zaplanowany ostatni mocz i morfologie :tak:

to znaczy ze wielkimi krokami dziewczynki zblizamy sie do..... PORODU!!:-)

reklama
ja tez w czwartek zrobilam ostatnie badania moczu i morfologii a w poniedzialek ide na kontrole zobaczymy jakie beda wyniki;-)

Do góry