Kitsune
Moderator
No właśnie dlatego się dziwię, że takie rozbieżne informacjeWe wtorek ta Pani pisała o możliwości poronienia już nawet...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie dlatego się dziwię, że takie rozbieżne informacjeWe wtorek ta Pani pisała o możliwości poronienia już nawet...
No właśnie, ale druga kwestia pisze tyle postów, zamiast zapisać się do innego lekarza, przecież za granicami kraju także są ginekolodzyNo właśnie dlatego się dziwię, że takie rozbieżne informacje
0,26cm = 2,6mm, a nie 26mm…Teraz chyba edytowała Pani post, bo było napisane 0,26 mm a teraz jest 0,26 cm. Jeśli rzeczywiście jest to 26 mm, to tak, powinno w nim już być widać pęcherzyk żółtkowy i zarodek. Najlepiej zrobić betaHCG z krwi i powtórzyć po 48h a później udać się jeszcze do lekarza z dobrym sprzętem USG.
Sprawdzałam kilka razy zanim napisałam odpowiedź i widziałam 0,26 MM a nie CM, co mnie zdziwiło i co wprost napisałam. Nawet widać, że post był edytowany. Złośliwości tego typu pojawiały się już wcześniej, bo widzę, że mam odhaczone „ignoruj” także dobrze, że na niektóre osoby istnieje taka opcja na forum i dzięki temu mam spokojną głowę. Pzdr0,26cm = 2,6mm, a nie 26mm…
1cm=10mm