reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG

No to wklejam fotke mojego malenstwa.... Prosze podziwiac prawdziwa modelke (modela??) Dla ultwienia z opisem, choc po ang, bo to bylo przeznaczone dla taty malenstwa. Pozdrawiam. Ania :laugh:
maladzidzia8dq.jpg

reklama
Dziewczynki super zdjęcia :) My musimy poczekać, niestety, bo chcą mi zrobić USG dokładnie za miesiąc. Nie wiem jak mam wytrzymać... A będzie to dokładnie w dniu urodzin męża :)
Przytyłam ;D ważę 52,5 :laugh: to już gdzieś 4,5 kg od początku ciąży :) Ciśnienie dobre. Wszystko ok.
Dzidzia jest ruchliwa i nie mogliśmy złapać serduszka jak bije. Dosłownie przez 2 sekundy usłyszeliśmy :) cudowne :)
pozdrawiam

hej!!!

mój gin mówi, że jak nie ma potrzeby czyli jakiś wskazań genetycznych etc. to nie jest za robieniem testu potrójnego. Mówi, że ewentualne wady można wykryć za pomocą USG zwłaszcza genetycznego (połówkowego) lub 3D. Dziewczyny, musimy wierzyć, że nasze maluszki są zdrowe.
U mnie waga stoi, nic nie przytyłam ale to przez te moje wieczne nudności i wymioty. kiedy to się skończy??
Anusiakanusia- śliczny ten twój maluszek.
pozdrawiam wszystkie stycznióweczki :)

Kasiu Ty jeszcze masz mdłości biedactwo :( mi sie juz skończyły jakies 2tyg temu na szczęście
Jeśli chodzi o test potrójny też bym go nie robiłam mam 25lat chyba nie jestem w grupie ryzyka, w rodzinie
nikt nie urodził chorej dzidzi ale skoro doktor prosi by to zrobić bo chce miec jasny obraz no to robie dobrze że wiem iż każda pacjentka jest kierowana na takie badania u tej doktor bo mogłabym inaczej się denerwować niepotrzebnie!!!

Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamuśki w sumie mam termin na 4 luty ale wiadomo może być równie dobrze styczeń!!!

Hej Mamusie :):)
Wyniki odebrałam i krew jak zwykle mało zadowalająca ale cytomegalii nie nabyłam :) a co do tego testu potrójnego wyniki miesczą się w wartościach referencyjnych wiec chyba dobrze ale zobaczymy za tydzień co doktor powie.
Anusiakanusia sliczne dzieciątko, tata pewnie jest bardzo dumny :)
Karolla wiesz,że to już w przyszłym tygodniu idziemy ależ się cieszę jupi :):):):):)
Kasiu nie matrw się, zaraz Ci przejda nudności jak ręką odjął im wszystko będzie ok :)
Pozdrowionka

Cieszę się Puma ze z wynikam wszystko ok tylko co z tą Twoją krwią?? Mam nadzieję że nic poważnego ja muszę zaczekac z wizytą do piątku 26.08
bo chcę iść z wynikami testu!! Miłego dzionka mamusie!!!

Cześć Mamunie, jak się dzisiaj czujecie w ten śliczny jesienny dzionek?
Puma, wiedziałam, że będzie ok? A nad krwią pewnie można popracować.
Moja teraz troszkę się poprawiła.
Nauczyłam się nawet jeść buraki i wątróbkę (fuj).
Anusiu, maleństwo śliczne. Nawet nosek ma już wykształcony. Mam nadzieję, że za parę dni moje też już takie będzie/
Wiadomo już jakiej płci jest dzidziuś?
Pozdrawiam.

Karolla mam anemię,krew mi strasznie szybko spadła ale jakos to odbuduję,mam nadzieję :)
SylwiaZ cały miesiąc jadłam pietruszkę,szpinak,wątróbkę,buraki i takie tam ale za dużo to nie dało,nadal będę próbować może obejdzie się bez leków.Wątróbka wcale nie jest fuj,ja ją przynajmniej baaardzo lubię :)
Papatki

reklama
Puma anemię ma podobno 70-80% ciężarnych to ponoć normalne, szwagierka miała przez całą ciążę chociaz jadła to co jej kazał lekarz taka uroda niestety
więc się nie przejmuj!! Pozdrawiam!!

Do góry