Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale przekomicznie to wyglada:-)

Sama może ze 3 razy wykąpałam na poczatku, a teraz już nawet nie bardzo mogłabym to zrobić, bo przez problemy z nadgarstkami nie utrzymam jej w wanience
no i kąpiemy codziennie, bo zauważyłam, że jak czasem odpuścimy kapiel, to potem są problemy ze spaniem, bo mała nie zaczai, że już jest noc i trzeba spać
u mnie tak samo, Kuba po kąpieli śpi do 6 godzin kiedyś go nie kąpałam i spał 2 i wogóle w nocy był niespokojny, także trakuje to jako element rytmu dnia mojego szkrabaMy do kąpieli zawsze nagrzewamy pokój żeby było naprawdę cieplutko.
Wiadomo że nie trzeba dzieci kąpać co dziennie ale ja to robię dlatego że Maks oddziela sobie noc od dnia i wtedy zazwyczaj ma najdłuższą przerwę w jedzeniu.

:-( pierwszy tydzień było ok, ale później miałam tego dość,ale głupio mi było odmówić Cioci (strasza siostra mojego Taty) bo strasznie się zaangażowała i postawiła sobie z punkt honoru pomagać mi jak mojej Mamy nie było
jak tylko skończyła się "umowa" tak kąpię sama codziennie (parę razy wykąpała Małego moja Mama i Siostra) i jestem zadowolona
mamy swoje rytuały na które Mały czeka, po myciu cycuś, bujanie na rękach i do łóżeczka
zwykle budzi się po godzinie na dojedzenie i przytulanie, czasem jeszcze poszaleje, ale później już ładnie śpi