Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale teraz to nawet już nie woła i nie ciągnie mnie za bluzkę, woli napić się bebiko z butli lub herbatki.Ja też daję jeszcze cyca , ale tylko na noc.
Z usypianiem u mnie był koszmar, córa za nic spać sama nie chciała, tz spać spała ale zasypiac nie chciała, bo musiała zasnąć z cycem w buzi.
Po wielu bojach w końcu się udało.
od tego czasu pieknie zasypia sama - najpierw daje jej mleko, potem jest kapiel, czytanie bajki, odkladam ja do lozeczka, daje smoka, ona przytula sie do swojej pluszowej kaczusi, ja wychodze z pokoju, a ona w przeciagu 5 minut zasypia:-)Aiwlys, no właśnie z cyckowymi skarbami to jest ten kłopot... Mik tez zasypiał przy cycku i też była ostra walka o zasypianie w łóżeczku.
Madzik, ja szczebelków nie wyciągam bo się boję że Młody zamiast spać będzie wyłaził, a do zamykania mu drzwi to ja nerwy mam za slabe...
A jak Wasze maluchy zasypiają w dzień? Bo u mnie z tym tragedia...
), jak przytrzymam drzwi to zasypia w kilka sekund więc moje nerwy to zniosą;-)
A jak Wasze maluchy zasypiają w dzień? Bo u mnie z tym tragedia...
, do dzisiaj
,
, niby oczy zamkniete, a płacze, na rączki - nic nie dało, zauważył budzik i koniecznie go chciał
, po chwili płaczu dałam mu ten budzik dla świetego spokoju i odłozyłam z powrotem do łóżeczka
, przytulił sie (oczywiście do tego budzika
) i zasnął, ale jeszcze chwilę pochlipał
,
, bo od 9m-cy nie wiem co to znaczy usypiac malucha, a tu taki numer