reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Witajcie!

Jestem wykończona i obolała.Wczoraj cały dzień sprzątaliśmy w nowym gniazdku i skręcaliśmy meble :shocked2:
W przyszłą sobotę powtórka ale nastawienie będzie lepsze bo już tam zostajemy na stałe :happy2:
Naprodukowaliście kilka stron,nie mam siły nadrabiać więc wybaczcie...

Chciałam pochwalić sylha za jej super pomysłowe firanki:) :tak:
I mam pytanie sylha w związku z tym...czy masz może jakieś pomysły na firankę do kuchni?

reklama
Agnieszka- jak ja się wprowadzałam to szalałam do nocy i zmęczenia nie czułam :-), bo tak pod wrażeniem byłam.
Mieszkasz w UK?!?!? Powiedz moja droga jakie masz duże to okno i ile światła potrzebujesz tu dzież podglądaczy ;-)

Agnieszka- jak ja się wprowadzałam to szalałam do nocy i zmęczenia nie czułam :-), bo tak pod wrażeniem byłam.
Mieszkasz w UK?!?!? Powiedz moja droga jakie masz duże to okno i ile światła potrzebujesz tu dzież podglądaczy ;-)
Ja zmęczenie czułam nie powiem że nie ale z uśmiechem na twarzy sprzątałam :-D
Okno w kuchni ma wymiary szerokość- 99 a wysokość- 114
Tak mieszkam w Uk,światła potrzebuję chyba mało bo kuchnia ma białe meble więc i tak jest jasno a "podglądaczy" :-D mam może dwóch lub trzech ale musieliby ładnie się nagimnastykować aby coś zobaczyć więc raczej jestem o to spokojna.

agnieszka mnie tez to czeka niedlugo pewnie, bo w tym mieszkaniu zaczynam sie dusic juz. A przeprowadzalam sie juz tu kilka razy, wiec wiem jak tj i powiem szczerze, ze zawsze mialam tyle energii ze szok i uwielbialam to ukladanie i sprzatanie w nowym gniazdku
sylha wiedzialam ze z IVF Cie znam bo watku IUI nie czytam i ja pracuje w restauracji ktora jest po czesci fast foodem, tylko rano jest restauracja, wiec my pracujemy 7 dni w tyg
magdusia witaj i zagladaj do nas czesciej

agnieszka mnie tez to czeka niedlugo pewnie, bo w tym mieszkaniu zaczynam sie dusic juz. A przeprowadzalam sie juz tu kilka razy, wiec wiem jak tj i powiem szczerze, ze zawsze mialam tyle energii ze szok i uwielbialam to ukladanie i sprzatanie w nowym gniazdku
Dziękuję za zrozumienie ;-)
Ja zawsze nienawidziłam przeprowadzek ale tą przeprowadzkę polubiłam :-D:-D

Sylha super firaneczki :) pokazalam mojej mamie te łososiowe z przepleciona biała firaneczką bardzo jej się pomysł spodobał ;)
Magdusia witaj u nas ;) rozgosc sie

a ja przygotowuje prace na wymianke na ktora sie zapisalam, organizowala jedna osoba u siebie na blogu, osoby chetne sie wpisywaly a potem ona przydzeialala wymiankowa pare - przyslala mi adres tej osoby i do 14 lutego musze wyslac jej wymiankowa paczke wg wytycznych

w paczce maja byc jakies przydasie rdo robienia kartek, rekodziela, cos slodkiego typu jakas kawka, herbatka, ciacho, batonik, kartka walentynkowa i jakas praca rekodzielo koniecznie z motywem serca

ja przerabiam taki fatuszek kuchenny co dostlalam, zorbilam rozowe serducho wypukle z watolina w srodku obszylam gumokoronka i kieszonke tez

fotki ponizej i jeszcze słoiczek który sobie przerobiłam ;)

IMG_8734.jpgIMG_8738.jpgIMG_8744.jpgIMG_8746.jpgIMG_8751.jpgIMG_8756.jpgIMG_8757.jpgIMG_8758.jpgIMG_8761.jpgIMG_8762.jpg

Cholera wymalowalam posta do was i internet nam wcieło, chyba bedziemy miec naprawiany, bo cos nam siada!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dotka ja mam podobny fartuszek do roboty tylko nie tak pieknie ozdobiony ;-), a słoiczek cudny, dobry pomysl na upiekszenie zwykłej rzeczy do kuchni

A ja machnelam drugie trampeczki rozm wiekszy niz poprzednie, wklejam jedne i drugie dla przypomnienia, drugie tez sa na prezent, płec dziecka nieznana, wiec i kolor nietypowy:
Zobacz załącznik 428379Zobacz załącznik 428380

reklama
Amalfi, trampki pierwsza klasa. Jestem fanką tych na pierwszym zdjęciu. Ja już kończę moją serwetkę, następną zrobię sobie taką owalną na sekretarzyk w kolorze ecrii :tak:

Do góry