reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
świetny pomysł z tą wymianą a prace ślicznea ja przygotowuje prace na wymianke na ktora sie zapisalam, organizowala jedna osoba u siebie na blogu, osoby chetne sie wpisywaly a potem ona przydzeialala wymiankowa pare - przyslala mi adres tej osoby i do 14 lutego musze wyslac jej wymiankowa paczke wg wytycznych
w paczce maja byc jakies przydasie rdo robienia kartek, rekodziela, cos slodkiego typu jakas kawka, herbatka, ciacho, batonik, kartka walentynkowa i jakas praca rekodzielo koniecznie z motywem serca
ja przerabiam taki fatuszek kuchenny co dostlalam, zorbilam rozowe serducho wypukle z watolina w srodku obszylam gumokoronka i kieszonke tez
fotki ponizej i jeszcze słoiczek który sobie przerobiłam
Zobacz załącznik 428358Zobacz załącznik 428359Zobacz załącznik 428360Zobacz załącznik 428361Zobacz załącznik 428362Zobacz załącznik 428363Zobacz załącznik 428364Zobacz załącznik 428365Zobacz załącznik 428366Zobacz załącznik 428367
pochwal się co Ty potem otrzymasz

śliczne trampeczki! zielone są genialneA ja machnelam drugie trampeczki rozm wiekszy niz poprzednie, wklejam jedne i drugie dla przypomnienia, drugie tez sa na prezent, płec dziecka nieznana, wiec i kolor nietypowy:
Zobacz załącznik 428379Zobacz załącznik 428380
Atyde85
Fanka BB :)
Dotka, Tusal to zbieranie resztek z robótek, ścinki muliny, nitki do takiego słoiczka przez pewien czas lub do zapełnienia słoika. Nie wiem po co to komu ale widziałam, że organizują takie na blogach np.
maikowa: TUSAL
maikowa: TUSAL
Atyde85
sylha
mama bliźniakowa
Atyde- ta serwetka normalnie cudo widać ręczna fachowa robota!!!!!Takich rzeczy już nie kupisz w sklepie....
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
dotka koniecznie ;-)Aga pochwale sie na pewno swoja wymianka jak dostane, sama jestem ciekawa![]()
atyde śliczna serwetka
Atyde85
Dziękuję, kochane dziewczyny za pochwały. Muszę uważać, bo pękne z dumy :-)
:-). Mężuś też mnie cały dzień chwali, więc dziś jestem wniebowzięta.

reklama
amalfi
Atyde
z glowy to zrobilas?? Wow razy dwa!!!!! Ja nie moge takich malenkich rzeczy robic ze wzgledu na oczy niestety, ale chetnie bym zrobila, tylko ze schematu, bo z glowy to chyba raczej by mi nie wyszlo. Jestes wszechstronna!!!

Podziel się: