reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Dziewczynki moja pierwsza w życiu sukienka ,którą sama zrobiłam :-):-):

Załączniki

• IMG_0148.jpg
    IMG_0148.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0151.jpg
    IMG_0151.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Cześć babeczki!

As - widzę, ze cię wzięło ;-) Fajna sukienusia! Ja skończyłam czapkę dla siebie a teraz meczę się ze sweterkiem. Zobaczę co wyjdzie.

Cześć kobietki! Na chwile nie mozna Was zostawić, tyle naprodukowałyście:szok: ale ja się cieszę, a wątek aż tętni życiem:-)
Wszystkie takie cuda porobiłyście...
As nie pamietam, czy już się z Tobą witałam, także jeszcze raz witam serdecznie. Pamiętam Cię z wątku wcześniaczków :tak:
Sylha witam Cię artystko:-) Bo my z sylhą to prawie ziomalki jestesmy... Co prawda "prawie" robi wielką różnice, ale .. mimo to;-);-)
Mówiłam już, że produkuje właśnie czapke i szalik. Zastanawiam się tylko, czy do końca tej zimy skończe:-D

Witajcie!

Dziewczynki moja pierwsza w życiu sukienka ,którą sama zrobiłam :-):-):
As jaka fajna :tak:
właśnie znasz płeć dzieciątka?

Kamea achhh cieżko dziewczyny zostawić same bo produkują kosmiczne liczby stron a później ciężko nadrobić ;-)

U mnie leniwie,dom prawie pusty więc nic nie robię :-D:-D:-D

Kamea Dotka czesc!!
As76 no sliczna Ci wyszla jak na pierwszy raz,i wcale nie widac ze to pierwszy raz. I fajnie ze masz taka plastikowa modelke bo ja mam problem z rozmiarami wlasnie, zwlaszcza jak robie dla kogos kto w Polsce jest i nie widze tego rosnacego dziecka, tj to spory problem dla mnie. Juz myslalam nad zakupem takiej lalki heheheh, w Polcse mam taka, jeszcze zostala mi z dziecinstwa

Witajcie dziewczyny czy można do was dołączyć.Ja tam uzdolniona nie jestem za bardzo ale coś tam potrafię.
Jako że temat jest uzdolnione staraczki to idealny wątek dla mnie :-) mianowicie ja robię biżuterie :-) Pozdrawiam Was

Witajcie dziewczyny czy można do was dołączyć.Ja tam uzdolniona nie jestem za bardzo ale coś tam potrafię.
Jako że temat jest uzdolnione staraczki to idealny wątek dla mnie :-) mianowicie ja robię biżuterie :-) Pozdrawiam Was
Witaj! pewnie że można dołączyć:)
Robisz biżuterię...ciekawe :tak:
Ja pstrykam zdjęcia ale ostatnio zaniedbałam moją pasję,czasu brakuje- obiecuję że nadrobię!
Dziewczyny dajcie mi porządnego kopa abym się poprawiła...

reklama
dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Tak znam płeć .
Na USG moje dziecię postarało się zsikać :-D:-D:-D i było widać jak na dłoni ,że to dziewczynka .:tak::-):-)
Dzieci wybrały imiona i będzie Karolinka Julia.:tak::-):-)

Witaj Kamea -tak znamy się z wcześniaków i to chyba najbardziej w wątku Franiowego ,bo jako takiego wątku mojemu Kubusiowi nie zakładałam .
Teraz żałuję bo było by o czym pisać ...
Nasza walka była ,jest i będzie nietypowa .:baffled::baffled::-):-)

Wiki witaj i tu .:-D:-D:-D:-D

Do góry