reklama
Kamea
Fanka BB :)
Cześć kobietki! Na chwile nie mozna Was zostawić, tyle naprodukowałyście
ale ja się cieszę, a wątek aż tętni życiem:-)
Wszystkie takie cuda porobiłyście...
As nie pamietam, czy już się z Tobą witałam, także jeszcze raz witam serdecznie. Pamiętam Cię z wątku wcześniaczków
Sylha witam Cię artystko:-) Bo my z sylhą to prawie ziomalki jestesmy... Co prawda "prawie" robi wielką różnice, ale .. mimo to;-);-)
Mówiłam już, że produkuje właśnie czapke i szalik. Zastanawiam się tylko, czy do końca tej zimy skończe

Wszystkie takie cuda porobiłyście...
As nie pamietam, czy już się z Tobą witałam, także jeszcze raz witam serdecznie. Pamiętam Cię z wątku wcześniaczków

Sylha witam Cię artystko:-) Bo my z sylhą to prawie ziomalki jestesmy... Co prawda "prawie" robi wielką różnice, ale .. mimo to;-);-)
Mówiłam już, że produkuje właśnie czapke i szalik. Zastanawiam się tylko, czy do końca tej zimy skończe

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie!

właśnie znasz płeć dzieciątka?
Kamea achhh cieżko dziewczyny zostawić same bo produkują kosmiczne liczby stron a później ciężko nadrobić ;-)
U mnie leniwie,dom prawie pusty więc nic nie robię

As jaka fajnaDziewczynki moja pierwsza w życiu sukienka ,którą sama zrobiłam :-):-):

właśnie znasz płeć dzieciątka?
Kamea achhh cieżko dziewczyny zostawić same bo produkują kosmiczne liczby stron a później ciężko nadrobić ;-)
U mnie leniwie,dom prawie pusty więc nic nie robię

amalfi
Fanka BB :)
Kamea Dotka czesc!!
As76 no sliczna Ci wyszla jak na pierwszy raz,i wcale nie widac ze to pierwszy raz. I fajnie ze masz taka plastikowa modelke bo ja mam problem z rozmiarami wlasnie, zwlaszcza jak robie dla kogos kto w Polsce jest i nie widze tego rosnacego dziecka, tj to spory problem dla mnie. Juz myslalam nad zakupem takiej lalki heheheh, w Polcse mam taka, jeszcze zostala mi z dziecinstwa
As76 no sliczna Ci wyszla jak na pierwszy raz,i wcale nie widac ze to pierwszy raz. I fajnie ze masz taka plastikowa modelke bo ja mam problem z rozmiarami wlasnie, zwlaszcza jak robie dla kogos kto w Polsce jest i nie widze tego rosnacego dziecka, tj to spory problem dla mnie. Juz myslalam nad zakupem takiej lalki heheheh, w Polcse mam taka, jeszcze zostala mi z dziecinstwa
wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie dziewczyny czy można do was dołączyć.Ja tam uzdolniona nie jestem za bardzo ale coś tam potrafię.
Jako że temat jest uzdolnione staraczki to idealny wątek dla mnie :-) mianowicie ja robię biżuterie :-) Pozdrawiam Was
Jako że temat jest uzdolnione staraczki to idealny wątek dla mnie :-) mianowicie ja robię biżuterie :-) Pozdrawiam Was
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witaj! pewnie że można dołączyćWitajcie dziewczyny czy można do was dołączyć.Ja tam uzdolniona nie jestem za bardzo ale coś tam potrafię.
Robisz biżuterię...ciekawe

Ja pstrykam zdjęcia ale ostatnio zaniedbałam moją pasję,czasu brakuje- obiecuję że nadrobię!
Dziewczyny dajcie mi porządnego kopa abym się poprawiła...
wiktoria12
Mama i żona :)
Agnieszka oj popraw się popraw 
widziałam twojego bloga śliczne zdjęcia robisz...
Moje prace można obejrzeć tutaj ..Biżuteria to Moja pasja ... nie chce wam tu zaśmiecać zdjęciami bo bardzo ich dużo ale na blogu są to zapraszam :-)

Moje prace można obejrzeć tutaj ..Biżuteria to Moja pasja ... nie chce wam tu zaśmiecać zdjęciami bo bardzo ich dużo ale na blogu są to zapraszam :-)
reklama
dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Tak znam płeć .
Na USG moje dziecię postarało się zsikać

i było widać jak na dłoni ,że to dziewczynka .
:-):-)
Dzieci wybrały imiona i będzie Karolinka Julia.
Witaj Kamea -tak znamy się z wcześniaków i to chyba najbardziej w wątku Franiowego ,bo jako takiego wątku mojemu Kubusiowi nie zakładałam .
Teraz żałuję bo było by o czym pisać ...
Nasza walka była ,jest i będzie nietypowa .
Wiki witaj i tu .

Tak znam płeć .
Na USG moje dziecię postarało się zsikać

Dzieci wybrały imiona i będzie Karolinka Julia.

Witaj Kamea -tak znamy się z wcześniaków i to chyba najbardziej w wątku Franiowego ,bo jako takiego wątku mojemu Kubusiowi nie zakładałam .
Teraz żałuję bo było by o czym pisać ...
Nasza walka była ,jest i będzie nietypowa .

Wiki witaj i tu .

Podziel się: