• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Powiem ci, że po naukach na Youtube to ja właśnie po polsku nie umiem szydełkować hehe-nie wiem jak słupek, jak półsłupek.... więc chetnie po angielsku :)
Starsznie wielki mi ten kurak wychodzi :) Te na zdj tam to takie malutkie a u mnie to taki ewidentnie modyfikowany genetycznie :D

Fotka robiona kom-ale w komórce nie była taka ciemna ;/

Z dwóch dostępnych schemtów zrobiłam dużą kurę, ale nie myślałam, że to aż tak duże będzie....

Ostatnia edycja:
reklama
Faktycznie, ja najpierw zobaczyłam baranka, wkleiłam tu link, a potem zaczęłam przeglądać i do tej pory oglądam ten blog. I w dodatku ona ma dział - jak to jest zrobione - gdzie jest masa schematów. No muszę sobie kupić szydełko do kordonka, bo masa rzeczy jest z kordonka.
A w sumie to najlepiej jak podstawy ktoś pokaże, więc korzystaj z rad babci i... do roboty :)
Ja też mam zamiar coś zrobić - chyba najpierw tego baranka, bo jest uroczy.
O, i takie koronkowe koszulki na jajka - 3 rodzaje - tu są:
http://fascinata.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?4

Ostatnia edycja:
Kiedy się pracuje i ma dom na głowie to trudniej - ja na zwolnieniu, więc mam czasu a czasu. Tylko nie mam jak zakupów zrobić, ale za tydzień pojadę z mężem i z listą i nabędę sobie wszystko :)
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny :D
Mogę się juz pochwalić moim pierwszym dziełem decoupage! Moim zdaniem wyszło nieźle, chociaż pracy nad tym sporo, zaczęłam wczoraj około 15, a skończyłam około 21...Ciągle czeka się, aż kolejna warstwa wyschnie. A więc oglądajcie i komentujcie:
deWEMoOZjNMENv1jbB.jpg
JaqynyaTnWGRBBUZwB.jpg
34tJk1DbU7H6f5jx1B.jpg

Teraz pracuję nad ramką do zdjęć, ale skończę ją pewnie dopiero jutro. Na pewno pokażę.

reklama
No jak to jest "nieźle jak na pierwszy raz", to niech mnie... Dziewczyno, to jest fantastyczne a mnie zazdrość na miejscu zżera :) Piękne, naprawdę :) Też tak chcę :)
No i na ramkę czekam z niecierpliwością :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry