• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Kahaka super karteczki no i te przesycie rzeczywiscie rewelka :)
Basiu doczkeasz sie obiecuje ale nie wiem czy dam rade w piatek bo wyjezdzam, jak coś to nadrobię to zaraz jak wrócę - malowałam dziś te moje cuda, wyszło super :) ale jeszcze lakierowanie i klejenie :)

reklama
Kahaka - chylę czoła, bo szczerze mówiąc myślałam, że to gotowe. No naprawdę pełna podziwu jestem :)
Dotka, podsycasz moją ciekawość. Nie mogę się doczekać końcowego efektu :)
Sama muszę się za coś zabrać bo chwilowo u mnie posucha z rękodziełem ;)

Motylki znalazłam w internecie i wydrukowałam na papierze z bloku technicznego. Wycięłam i już :)
Mam chęć zrobić kolejną kartkę, ale brakuje mi papieru :( Takie drukowanie bardzo drogo wychodzi, chyba skuszę się na jakiś zestaw w sklepie internetowym.

Hej dziewczyny :) od jakiegoś czasu udzielam się w wątku: Starania po raz pierwszy :) tak pomyślałam, że może tutaj mogę wstawić moje ostatnią wykonaną (dziś) bransoletkę :) zajmuję się tym od niedawna (4mies) także profesjonalistką nie jestem :)
Zobacz załącznik 343934

Kahaka - A te kartki - CUDO !!!!!!!! gratuluję zdolności :)

reklama
Przepiękne!!! Bardzo Pani dziękuję za częściowe zaspokojenie ciekawości :):):)
Czy mi się wydaje, czy aniołek metodą decupage jest ozdobiony? I świecznik taki pomysłowy - z listków, naprawdę śliczności :) Te dzieła to sobie zostawisz, czy też na prezent?
Miłego wyjazdu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry