• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Proszę, jeszcze jedna cenna rada :) Dzięki, chyba sobie kupię w weekend bo mi bezbarwny do paznokci za drogo wychodzi, chociaż do tej pory go używałam.
Martusia, na pewno Ci wyjdzie, zobaczysz :)

reklama
dotka, świetne Ci te rzeczy wyszły!
Marta, jakbyś chciała coś robić z decoupagem, to wzór z serwetki koniecznie na jasnym tle przyklejaj, bo inaczej nie będzie widać. Można przyklejać na białko albo zwykłym wikolem (rozcieńczonym).

Ja zamówiłam wczoraj trochę papieru i będę dalej robić karteczki :D

Cześć :)
U mnie nuda - w czasie kiedy schło mi ciasto solne, zrobiłam kolejną koszulkę, znowu z kwiatkiem, ale teraz urozmaicenie, wplotłam koraliki, nawet nie wiedziałam, że umiem ;)
Po weekendzie Wielkanoc z ciasta solnego i aniołki :)

Załączniki

• jajo7.jpg
    jajo7.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 50
Hej dziewczyny!
Jak widać jestem nowa na tym wątku.... Ale widze kilka znajomych koleżanek.
Ja się swojego czasu zajmowałam robieniem biżuterii, ale niestety obecnie czas, a raczej jego brak mi na to nie pozwala... Mimo to postanowiłam się pochwalić swiomi błyskotkami

Załączniki

• bece8da635.jpg
    bece8da635.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 45
  • c1d3e88f9c.jpg
    c1d3e88f9c.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 53
  • fc1748d0c7.jpg
    fc1748d0c7.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 56
Madziarka, jakie to ładne! Chyba mnie zainspirowałaś - mam trochę biżuterii, nie zakładam jej już, ale może coś przerobię? Pewnie nie będzie tak ładne, ale zawsze coś nowego. Ale to po Świętach, bo teraz pochłaniają mnie wiosenno świąteczne ozdoby.

Dotka, najgorsze nawlekanie tych koralików ;) - wszystkie trzeba nawlec zanim zacznie się robić, a one takie małe dziureczki mają... Teraz zrobię z kolorowymi.

Fajne te z masy solnej.
Martusia, jak ktoś taaaakie kurki potrafi zrobić ot, tak: myk, myk, to takiego zająca na jajka nie zrobi???
Ja na razie chyba jeszcze jednego baranka machnę.
A do świąt już niedaleko ;)

reklama
Dzięki Basiu, ale kury przy tym to pikuś :)
Niby tyle było do Wielkanocy a to już tuż tuż...

edit:
Tułów z głową powoli zbliża się ku końcowi :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry