reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

KASIULECZKA ja mam śmieci z 6-ciu i pół roku, to se wyobraz, a czeka mnie przeprowadzka na większe mieszkanie, bo tu łozeczka nie mam gdzie wstawic nawet

reklama
Kasiuleczka sorki :D jakos tak popatrzylam na adres Twojego bloga i mi kluseczka wyszla :p sliczne sa te Twoje sutaszowe twory podziwiam misterna robota, a czapeczki szydelowe rewelacja ;)

u mnie 30 stopni zdycham w tym upale na nic nie mam sily

DOTKA ile ja bym dałą za upały, zeby chociaz ze dwa tyg z tyłka mi sie lało :-(. Sierpień i tak nie jest najgorszy, jak na ten kraj, ale brakuje mi upałow jednak

to przyjedz do PL :D albo nie bo w sumie tu upaly niby sie juz koncza, jutro ma byc juz u mnie 26 ale to i tak cieplutko w slonku bedzie

W przyszłym roku z Jurkiem pojedziemy w lecie gdzieś na pewno, choćby na tydzień, bo tu zdechnę bez słońca

hejoo

BYlam u siorki na wsi na kawie...
A dzieci ogladaja baje na dvd i maja popcorn:))))

kasiuleczka heee na hobby malo ruchu....

amalfi tak w PL slonce i cieplo...choc u mnie wialo dzisiaj

Kasiuleczka, weszłam na twojego bloga i jestem pod wrażeniem!!! Ty jesteś wszechstronnie uzdolniona! Chyba zamówię u Ciebie kolczyki sutaszowe albo te z koralików albo czapkę królikową dla córci :tak:

Dotka rany jak ci zazdroszcze tych upalow tu w Ie ostatnio 15-18stopni i ciagle leje i wieje
Kahaka dzieki,daj tylko mi z miesiac bo musze sie przeprowadzic i urzadzic i wogole ogarnac:sorry:

Ooo kilka minut temu dopiero usiadlam, chyba sie nie podniose.

reklama
Do góry