reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Cześć wam wszystkim. Ale dużo postów już powstało dnia by mi brakło żeby je wszystkie poczytać.

JA się interesuję szydełiem drutami i haftem xxx.
Kilka moich ostatnich prac dorzucam tutaj a reszte zapraszam ogładać na mojego bloga Arlecikowo

Załączniki

• IMG_0247.jpg
    IMG_0247.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 43
  • gggggg.jpg
    gggggg.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 35
  • 2012-08-15 13.47.39.jpg
    2012-08-15 13.47.39.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 48
  • 2012-07-20 15.47.29.jpg
    2012-07-20 15.47.29.jpg
    77,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
ARLECIK wow! I widze szydełko i widze druty no no no. Konkurencje robisz. A ja chce wyskoczyć z moją czapeczką teraz ktora wczoraj machnęłam, ale teraz to mi wstyd :szok::sorry2::baffled:
Ale super, ze wpadacie , bo potrzebna nam była świeża krew.

Zobacz załącznik 493381

KORALIKOWA nie pocieszaj mnie, przy naszej nowej koleżance było mi wstyd tego wklejac i nie ściemniam, to nie fałszywa skromność:no:. Idę sie wykąpać, zeby sie zrelaksować...

Ech dziewczynki wszystko jest piękne .

Moje robótki na razie poszły w zapomnienie...:baffled:
Jestem w wiecznym niedoczasie :-D:-D:-D:-D
A ja wpadam pochwalić się moim pielgrzymkowym skarbem.;-):-):-)
Na pierwszej fotce mamina opaska na główce .
Na drugiej fotce widać mój sweterek z kapturkiem :rofl2::rofl2::rofl2:

Witajcie:)

Arlecik witamy kolejną uzdolnioną mamuśkę :tak:
Kasiuleczka odwiedziłam twojego bloga i jestem pod wrażeniem :szok: Chętnie zamówię jakiś naszyjnik+ blonsoletkę (poważnie piszę) :tak:
Amalfi super ta czapeczka na prawdę :tak: ja bym w życiu czegoś takiego nie umiała wydziurgać :no:
As witaj :) pomarańczowy sweterek pięknie prezentuję się na maleństwie :tak:mała cukiereczek :)

...a ja nadal chodzę wściekła:-/ Jakoś ten tydzień w pracy mi nie służy :(

AGA to do Ciebie niepodobne taki zły humorek:-)

AS nareszcie wpadłaś cudem Twoim sie podzielic z nami, a ten sweterek super, ja przymierzam sie juz od dawna do takiego sweterka z kapturkiem, tylko nie wiem czy poradze sobie. Moze dzis zaczne coś takiego, zainspirowałas mnie:-)

KORALIKOWA skarpetek tez nie umiem haha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry