reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

zjola, byłam i czytałam tą mrożącą krew w żyłach historię... i aż się boję co będzie dalej...
kamea... wstępnie coś obmyślałam hihi amalfi mi pomaga :)

Ja blogu nigdy nie prowadziłam-tzn kiedyś fotobloga ale nie ze swoimi dziełami tylko ze zdjęciami swoimi :)

reklama
dotka płeć i imię dla swojej pociechy wybrałaś a my nic o tym nie wiemy :baffled: chwal się szybko :tak::-D:-D
amalfi fajnie że nakierowałaś tu kwiatuszku,będziemy miały wspólny temat :tak:

Dziewczyny w końcu czuję weekend
happy8se.gif

Mąż zamontował mi roletę bambusową na drzwiach w kuchni i w końcu jakoś to wygląda.
W przyszym tygodniu wraca mój synek
happy8se.gif
Obiecałam mu prezenty,mam już 3 i upatrzyłam jeszcze taką super podusie Buy Cars 2 Cushion at Argos.co.uk - Your Online Shop for Cars bedroom, Children's lighting and bedroom accessories, Children's bedding and furnishings, Children's cushions and throws, Children's cushions and throws, Children's lighting and bedroom ac jutro pójdę kupić
yes2.gif

Przede mną 3 dni wolnego,mam nadzieję że odpocznę:)

Martusia - ło matko, ja nie chciałam nikogo straszyć a widzę, że nie tylko Ciebie przestraszyłam. Piszę po prostu jak było. Nie zdawałam sobie sprawy, że to takie nie do przejścia dla czytelnika. No nic poczytają Ci o mocnych nerwach ale z czasem i dla wrażliwszych coś się znajdzie. Zacznę opisywać takie rzeczy jak np. naszą wczorajszą eskapadę po mój motocykl. Ubaw po pachy a to już nie pierwszy raz takie wariactwa się nas trzymają.
W każdym razie motorek kupiony, oto on:

Zjola wow jakie cacko ;) a Ty taka szczuplinka jak Ty ujarzmisz tego diabla :D

Dziewczyny o plci przeciez wiecie od pcozatku mowilam ze czuje ze to chlopak, co chyba po ciuszkach widac ktore wklejam, a imie Dominik, jak sie okaze ze to jednak super girl :p to bedzie najwyzej Dominika :D

Kamea sliczne prace na Twoim blogu i te butki mmm
Aga ale teraz wymyslaaja nawet nie wiedzialam ze poduszki w takich kszta;tach sa ;)
Amalfi jakim rozmiarem szydelka robisz? zrobilam ta czapke ale zmodyfikowalam troche bo zaczelam robic i faktycznie wielka zaczela wychodzic wiec sprulam czesc, myslalam ze wyjdzie wezsza a i tak wyszla duza jak na roczne dziecko wiec bede miala na prezent na roczek bratanicy ;)

Przedstawiam Wam moja zabke ;) pozazdroscilam Wam zajaczkow i myszek miki i zrobilam zabke ;)

IMG_0265.jpgIMG_0266.jpgIMG_0270.jpg

ZJOLA wiem, na dwoch motorach zrob , Twoj tez przeciez ma motor ;-)
MARTA czesc!

A ja od kilku dni nie wymiotowalam i myslalam ze to juz koniec , a tu dzis zjadłam bułeczkę i zwrociłam ją do woreczka na kupki mojego psa, bo moj chłop siedział w kiblu wtedy :szok:

AGA zapomnailabym , fajne te poduchy , to tu tez pewnie są, bo to w Argosie z tego co zauwazyłam.

DOTKA no no, zrobilas w jeden dzien żabkę? Fajna, ja tez podchodziłam do żabki, ale jednak sie rozmyśliłam, wczoraj podchodziłam do bucikow i nie zrobiłam ani jednego oczka nawet, bo lało cały czas i chciało mi sie tylko spać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry