reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Witam. Witaj sweety. Chyba jesteś pierwszą stylistką u nas. Czekamy na fotki :)

Amalfi ty chyba żartujesz! Sweterek jest śliczny!

Dotka mnie też podobają się te czapeczki!:tak:

Poniżej wklejam fotkę mojego kocyka. Już zabrałam sie za robienie czapki. Dzień bezszydełka dniem straconym...;-)
dsc04075m.jpg

dsc04078tk.jpg

MARTA sprzątam 2 godz , ale za taką kase, jakbym robiła z 7 godz w mojej stałej pracy ;-)
KAMEA kurde nie widze dokładnie ale chyba tj ten wzór ktorym chce zrobić dla mojej dzidzi, ale jeszcze czekam bo nie wiem jakim kolorem :-), jest piekny

kurs zrobilam na poczatku miesiaca jak bylam na urlopie jak nalapie klijentki to wrzuce fotki
paznokietki hybrydowe juz robilam w sobote od razu jak wrocilam z urlopu:-)
uwielbiam sie w to bawic
a jakie utalentowane dziewczyny tu mamy bo widzialam tylko szydelka

AGA a to widziałam tą bransoletke wczoraj, rzuciła mis ie w oczy, bo duza była i ładna
amalfi mi mało co się podoba niestety a jak się podoba to z reguły choć nie zawsze jest bardzo drogie :eek: lecz tą bransoletkę gdy tylko ujrzałam w sklepie wiedziałam że będzie idealna i że będzie ładnie się prezentować.
Dziś przed pracą zamówiłam sobie na ebayu taką z perełek oczywiście nie prawdziwych i jedną taką elegancką i czekam na paczuszki :tak:
Fajny ten sweterek :tak:

sweety czekamy na zdjęcia :tak:
Kamea kocyk przepiękny :tak:

Dobra uciekam spać.Jutro wstaję około 7mej i sprzątam cały dom przed przyjazdem teściowej i synka.Zrobię pranie i przebiorę pościele także czas przed pracą mam już zaplanowany.
Na piątek załatwiłam sobie urlop a w czwartek idę na rano.Ciężko będzie wstać z drugiej zmiany na rona ale za to później będę miała dłuuugi weekend:)

Dobranoc

Aga ja tez lubie wyczekiwac na paczuszki jak cos zamowie :) Aga masakra przed 7 sprzatac :D
Kamea kocyk fajny, jakie wymiary on ma, dlugo go robilas?
Amalfi aha na to przekladanie nie wpadlam :D dzieki, sweterek fajny mi sie podoba bardzo :) duzy on jest czy na noworodka?
Sweety to lap klientki cykaj fotki :)

ja wczoraj dalej czapke dziubalam tzn ozdoby do niej i wykanczalam brzeg, dzis musze to wszystko przymocowac i jak sie uda to fotki jeszcze dzis :)

Sweety - ja oprócz szydełka plastykiem jestem i wrzucałam tu moje obrazy, ale bardzo dawno. Z tytułu zawodu na paznokciach też czasami coś sobie wymyślę ale na ogół u stóp, bo ręce wiecznie farbą i klejem umazane.
Dotka robi przepiękne kartki a Koralikowa biżuterię :)

A ja dziewczyny migałam wczoraj na motorku. Oczywiście na początek gleba parkingowa
shocked.gif
. No nie da się wytłumaczyć małżonkowi, że mi zawracanie wychodzi - nie bardzo
baffled5wh.gif
. Klamka od sprzęgła złamana ale sam motórek na szczęście nie ucierpiał. M założył nową klamkę i w drogę. Moje pierwsze 50 km już przejechane :tak:

Buziaki dla wszystkich :)

ZJOLA to poczułaś wiatr we włosach na swojej własnej bryce:-)
SWEETY a to Ty świezynka jestes w pazurach, wiec jak coś bedziesz miala to rob foty i pokazuj
AGA to jak Ci przyjda tamte bransoletki, to tez pokaz, ale nie na fejsie, bo nie wszystkie maja
DOTKA nie na noworodka, wieksze troche , nie umiem okreslic na jaki wiek, moze pol roku

A moj chłop wczoraj wygrał kase i jedziemy kupić lezaczek dla dzidzi, rozgladałam sie za uzywanym, ale on teraz powiedział, ze kupimy nowy, skoro extra kasa wpadła, przed obiadem jedziemy po niego jupi jupi:-)

Ostatnia edycja:
Zjola super :) wreszcie zlapalas byka za rogi :D korzystaj ile wlezie poki pogoda dobra!
Amalfi tos sie rozszalala tez z zakupami widze :p ja jestem w szoku na stycniowkach juz czesc dziewczyn wozki kupuje :) ja poczekam bo nie mam go gdzie trzymac i szkoda mi by bylo zeby gwarancja leciala skoro stalby nieuzywany - co teraz masz w planie dziergac?

reklama
Witam i ja po wakacjach. Jesteśmy bardzo zadowolenia i szczęśliwi. No i prawdopodobnie... ale nie chce nic tu pisac, bo mam szpiega:cool2:

Pozdrawiam wszystkie stare i nowe staraczki :)

Do góry