reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Cześć wam wszystkim.
Nareszcie zaczęła się szkoła i przedszkole. Teraz będzie więcej czasu na robótki.
Dzisiaj do południa jak dzieciaczków nie było ja zrobiłam takie sobie kolczyki.

Srednica kolczyków 6cm

Załączniki

• 2012-09-04 12.30.45.jpg
    2012-09-04 12.30.45.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Arlecik,śliczne, czy zrobiłaś je na szydełku, czy frywolitką ?
Amalfii, ale masz fajną kolekcję czapek.
Dotka, dzięki za trzymanie kciuków.
Kwiatuszku, czy pies wymęczony, czy raczej TY?
Ja dziś jestem mega zmęczona, bo wczoraj przyszłam z pracy o 19.30 i przygotowywałam suknię ślubną do przymiarki na dziś. Poszłam spać o 1.30 wstałam o 7. Ale przymiarka się udała, suknia wygląda pięknie a gotowa będzie wyglądać cudownie. Jestem zadowolona, i stresik już zmalał. Stresowałam się, bo szyłam z jedwabiu naturalnego po 65 zł za metr. Dziś idę grzecznie spać :-)

Witajcie
Chcicałam wam napisać iż starania z mężem zaczynamy z początkiem lata 2013,to już postanowione.
Mam nadzieję że strach mnie nie sparaliżuje i że wszystko będzie szło po naszej myśli.
Do tego czasu muszę porobić wszystkie padania i zobaczyć co z moim mięśniaczkiem...

arleci super te kolczyki :szok::-)

Miłego dnia!

ARLECIK fajny pomysł na odswieżenie kolczykow i jeszcze w dodatku w moim ulubionym kolorze:-)
ATYDE pokaz sukienke, zrobiłas fote? Nie przemęczaj sie tak.
AGA no nareszcie jakiś plan, a czemu nie od stycznia 2013r?;-)
DOTKA ?????????????:confused2::confused2::confused2:

AGA no nareszcie jakiś plan, a czemu nie od stycznia 2013r?;-)
amalfi tak wyszło...Chciałabym urodzić na wiosnę a gdyby się udało za 1 lub 2 razem właśnie tak by się stało ale nigdy nie wiemy jak długo będziemy czekać.Mąż chce już teraz ale jest kilka czynników które trzeba wziąć pod uwagę i tak właśnie zrobiliśmy.Poza tym miałabym wtedy 28 lat i do 30 miałabym już dziecko odchowane z pieluch ahhh mogłabym pisać i pisać...zostaje lato 2013 :tak:

AGA tez chciałabym tak kalkulowac sobie i wybierać znak zodiaku dla dzidzi itd, niestety, w niektorych przypadkach to niemozliwe, a le super , ze Wy macie taką mozliwość:-):tak:

DOTKA bo mnie skręca juz

Mama mi pazcke wysłala a tam wsadziła juz te ciuszki, co kupiła, tylko trzy, bo wiecej jej zabroniłam, bo tu sa tansze, po co tam przepłacac?!Zobacz załącznik 497271

reklama
amalfi wiesz kochana Ja podchodzę do tego pewnie inaczej niż Ty.Ja już jedno dzieciątko mam i moje myślenie jest inne.
Ty będziesz miała już niedługo swojego pierwszego skraba a z drugim dzieckiem nie wiesz jak będzie.Może będzie wpadka a może będzie planowane.Posiadanie jednego dziecka zmienia bardzo myślenie o drugim,o tym kiedy ma się pojawić.Każdy ma swój plan i każdy robi tak aby jemu było najwygodniej.Ja to wszystko rozumiem i dlatego staram się planować bo tak mi lepiej :tak:
Ciuszki super!Body z pomarańczonym są śliczne :tak:

Dziewczyny a co z wózkami?macie już upatrzone?Pochwalcie się,proszę :tak:

Do góry