Martusia85
Fanka BB :)
koralikowa a przypomnij czego Ty uczysz...
kurczę to strasznie dużo musieliście gadać ;/
kurczę to strasznie dużo musieliście gadać ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AGA ja nie cierpie zmian, a niedlugo czekaja mnie dwie, jedna z nich na bank wstrząśnie moim zyciem, druga moze tylko tygodniem z zycia ;-)
Dotka nie widać nic a nicAga haha ale duzo1kg Ty szczupla jestes to nawet nie widac tego na pewno
Koralikowa...i słusznieHaj
Aga nom teraz tak bedzie tylko skype.
Kamea ja się wcale nie przejmuję tylko śmiać mi się z tego bardzo chceAgnieszka 1 kg się nie przejmuj. Ja przytyłam 12 kg. Nawet na ostatniej imprezie rodzinnej wujek mojego K. powiedział mi, że chyba przytyłam od naszego ostatniego spotkania. Nie ma to jak być gentelmenem
![]()
Amalfi chlastać się nie zamierzam,na głowę jeszcze nie upadłamAGA 1 kg??!! WoW!!! Ja bym sie pochlastała na Twoim miejscu!;-)