reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Cześć,
Aga, śliczne bransoletki, a cienie to bajka, dobrze, że nie masz córki, bo by Ci to wymalował. My z siorą zawsze po szkole malowałyśmy się cieniami od mamy, aż w końcu je zużyłyśmy:szok::-D przed nią.
Emalia, przytulam, trzymaj się słoneczko.
Amalfii, Dotka, dość, że macie tylko tydz. różnicy w ciążach, to jeszcze obie macie córeczki, super.
Taką sukienkę uszyłam koleżance na wesele. Falbanki specjalnie na biuście aby aby go powiększyć. DSC05955.jpgDSC05958.jpgDSC05961.jpgDSC05963.jpgDSC05966.jpg

AGA ja nie cierpie zmian, a niedlugo czekaja mnie dwie, jedna z nich na bank wstrząśnie moim zyciem, druga moze tylko tygodniem z zycia ;-)

Amalfi Twoje życie lada chwila na pewno przejdzie zmiany ale myślę ze jak najbardziej pozytywne :-)
Atyde ładny kolorek sukienki :tak:zdolniacha z Ciebie!
Koralikowa 3000zł o matko i córko :szok: to lepiej kup mężowi laptopa i niech założy skypa tak jak pisze Amalfi i będzie zdecydowanie taniej...a nawet na free :tak:
Martusia a co u Ciebie słonko?

Ostatnio bardzo dużo jem i postanowiłam zważyć się w pracy i uwaga przytyłam 1 kg
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Aga haha ale duzo :D 1kg Ty szczupla jestes to nawet nie widac tego na pewno
Atyde kiecka sliczna bardzo mi sie podoba i fason, te falbanki i kolorek ;)
Koralikowa o matko jaki rachunek!

cześć dziewczyny.

Emalia ogromnie mi przykro! Przytulam!
:-(Atyde sukienka jest piękna! Masz talent dziewczyno! Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo bym coś u Ciebie zamówiła
:tak:Koralikowa toś poszalała z tym telefonem! ja bym chyba zawału dostała!
:szok:Agnieszka 1 kg się nie przejmuj. Ja przytyłam 12 kg. Nawet na ostatniej imprezie rodzinnej wujek mojego K. powiedział mi, że chyba przytyłam od naszego ostatniego spotkania. Nie ma to jak być gentelmenem:wściekła/y:

AGA 1 kg:shocked2: ??!! WoW!!! Ja bym sie pochlastała na Twoim miejscu!;-)

ATYDE Ładna sukienka i strasznie fajny pomysł z tymi falbankami, poniewaz mnie nawet w ciąży cycki nie rosną!

KAMEA ha ha ha ha faceci to głupki :eek::rofl2:, mogłas mu powiedziec ze sie postarzał od ostatniego razu:-D

KORALIKOWA warto zainwestowac w laptopa, potem znacznie taniej i wydzwaniac mozesz co chwile i sprawdzac czy nie zdradza;-):laugh2::cool2:

reklama
Aga haha ale duzo :D 1kg Ty szczupla jestes to nawet nie widac tego na pewno
Dotka nie widać nic a nic :-D
Haj
Aga nom teraz tak bedzie tylko skype.
Koralikowa...i słusznie :tak:
:szok:Agnieszka 1 kg się nie przejmuj. Ja przytyłam 12 kg. Nawet na ostatniej imprezie rodzinnej wujek mojego K. powiedział mi, że chyba przytyłam od naszego ostatniego spotkania. Nie ma to jak być gentelmenem:wściekła/y:
Kamea ja się wcale nie przejmuję tylko śmiać mi się z tego bardzo chce :-D:-D
A co do wujka to nie ładnie się zachował :no: takich rzeczy nie nalezy mówić kobiecie!
AGA 1 kg:shocked2: ??!! WoW!!! Ja bym sie pochlastała na Twoim miejscu!;-)
Amalfi chlastać się nie zamierzam,na głowę jeszcze nie upadłam :-D
...ale dobrze wiemy że każda kobieta kilogramy sobie liczy,Ja także mimo iż nie widać po mnie :-D lecz jakby nie było gdzieś ten kilogramik się obłożył :-D

W sobotę idziemy na urodziny do synka koleżanki,kończy 2 latka i mimo iż pełna szafa ciuchów jest to Ja nie mam w co się ubrać :eek:

Do góry