reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Fajowy bujaczek, juz niedlugo DOTKA bedziesz kupowac chodzik heheh. Co do planow na weekend to ja mam: PRACA! A poza tym tu jest dluuuugi weekend teraz, bo Patricka dzien jest i ja oczywiscie zamiast ogladac parade to ide do roboty i bedzie zapieprz straaaaszny.

Dotka - zaraz padnę :-D Ja też myślę, nad oknami i też mi się nie chce :no: Odpoczynek po zbóju :baffled:. No tak M wróci z nart po 3 dniach wypoczęty a ja mam okna szorować? Gdzie tu sprawiedliwość do cholery :confused:

ZJOLA to męski świat, sprawiedliwosci nie zaznasz;-). Moj smieci wyrzucil, wow! i nie wlozyl worka do smieci, no to czekam az włozy, przylezie z silownii i wlozy, sluzby u nas nie ma raczej! A jak jest, to niech jej placi (czyli mi;-))

Amalfi no tak zapomnialam ze w nasze weeendy Ty pracujesz ;) myśle ze z bujaka bardzo zadowolenni beda, bo ten co maja to taki stary po kims juz i za maly zreszta bo mala jest duza juz wiecj od mojeg opsa wazy :D
Zjola ja chyba odpuszcze sobie okna, w niedziele pojde chyba na taki targ co tylko w niedziele sie zjezdza rozejrzec sie moze za jakims wiosennym plaszczykiem i botkami ;)

Zjola to się nazywa sprawiedliwość:baffled:
Ale dzisiaj piękna pogoda. Gdy wyszłam z pracy na dwór byłam w szoku, że taka piękna pogoda! Człowiek od razu lepiej się czuje!

reklama
witam laseczki

zjola twoj na nartach,to ty polez kochana..

ja tez myslalam nad oknami,,ale u mnie chyba sie skonczy tylko na mysleniu hahhaa:-D

dotka pochwalisz sie zkaupkamI?? ja tez kasy nie mam,,czekam na zwrot z urzedu i socjalne z pracy..to poszaleje wtedy,,och tak...
amalfi wspolczuje pracy...
a co do slużby...hmm..to ja tez powinnam juz byc bogata:)..a mojego trzeba nawet smieci prosic,zeby wyrzucil..

A ja zrobiłam nowe jajka origami...juz mam papierowa wikline tyz ,,tylko nie pomalowana,wiec nie pokaze;;;

Do góry