reklama
dotka85
Fanka BB :)
Amalfi szybko zatesknilas 
jestem, jestem, cudne slonko u mnie
po mału musze sie zabrac za zrobienie pamiatek na chrzest dla mnie i dla rodzicow
prezent moj na chrzciny dotarl wczoraj, bujaczek fisher price o taki slodiachny rozowy z myszka
FISHER PRICE W5537 Fotelik Bujaczek Lezaczek+KUBUŚ (2184408834) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
macie jakies konkretne plany na week? bo ja mysle nad oknami, ale mi sie troche nie chce
jestem, jestem, cudne slonko u mnie
po mału musze sie zabrac za zrobienie pamiatek na chrzest dla mnie i dla rodzicow
prezent moj na chrzciny dotarl wczoraj, bujaczek fisher price o taki slodiachny rozowy z myszka
FISHER PRICE W5537 Fotelik Bujaczek Lezaczek+KUBUŚ (2184408834) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
macie jakies konkretne plany na week? bo ja mysle nad oknami, ale mi sie troche nie chce
amalfi
Fajowy bujaczek, juz niedlugo DOTKA bedziesz kupowac chodzik heheh. Co do planow na weekend to ja mam: PRACA! A poza tym tu jest dluuuugi weekend teraz, bo Patricka dzien jest i ja oczywiscie zamiast ogladac parade to ide do roboty i bedzie zapieprz straaaaszny.
amalfi
ZJOLA to męski świat, sprawiedliwosci nie zaznasz;-). Moj smieci wyrzucil, wow! i nie wlozyl worka do smieci, no to czekam az włozy, przylezie z silownii i wlozy, sluzby u nas nie ma raczej! A jak jest, to niech jej placi (czyli mi;-))
dotka85
Amalfi no tak zapomnialam ze w nasze weeendy Ty pracujesz
myśle ze z bujaka bardzo zadowolenni beda, bo ten co maja to taki stary po kims juz i za maly zreszta bo mala jest duza juz wiecj od mojeg opsa wazy 
Zjola ja chyba odpuszcze sobie okna, w niedziele pojde chyba na taki targ co tylko w niedziele sie zjezdza rozejrzec sie moze za jakims wiosennym plaszczykiem i botkami
Zjola ja chyba odpuszcze sobie okna, w niedziele pojde chyba na taki targ co tylko w niedziele sie zjezdza rozejrzec sie moze za jakims wiosennym plaszczykiem i botkami
Kamea
Zjola to się nazywa sprawiedliwość
Ale dzisiaj piękna pogoda. Gdy wyszłam z pracy na dwór byłam w szoku, że taka piękna pogoda! Człowiek od razu lepiej się czuje!

Ale dzisiaj piękna pogoda. Gdy wyszłam z pracy na dwór byłam w szoku, że taka piękna pogoda! Człowiek od razu lepiej się czuje!
reklama
Koralikowa
witam laseczki
zjola twoj na nartach,to ty polez kochana..
ja tez myslalam nad oknami,,ale u mnie chyba sie skonczy tylko na mysleniu hahhaa
dotka pochwalisz sie zkaupkamI?? ja tez kasy nie mam,,czekam na zwrot z urzedu i socjalne z pracy..to poszaleje wtedy,,och tak...
amalfi wspolczuje pracy...
a co do slużby...hmm..to ja tez powinnam juz byc bogata
..a mojego trzeba nawet smieci prosic,zeby wyrzucil..
A ja zrobiłam nowe jajka origami...juz mam papierowa wikline tyz ,,tylko nie pomalowana,wiec nie pokaze;;;
zjola twoj na nartach,to ty polez kochana..
ja tez myslalam nad oknami,,ale u mnie chyba sie skonczy tylko na mysleniu hahhaa

dotka pochwalisz sie zkaupkamI?? ja tez kasy nie mam,,czekam na zwrot z urzedu i socjalne z pracy..to poszaleje wtedy,,och tak...
amalfi wspolczuje pracy...
a co do slużby...hmm..to ja tez powinnam juz byc bogata
A ja zrobiłam nowe jajka origami...juz mam papierowa wikline tyz ,,tylko nie pomalowana,wiec nie pokaze;;;
Podziel się: