reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

DOTKA ale szok! A ja Ci pisałam na gg i czekam na odpowiedz i nie wiem co sie dzieje u Ciebie, bo nie odpisujesz, ale tego sie nie spodziewalam.

reklama
u naszen zjoli niestety zle... nie udalo sie... :(

dotka a dzis wlasnie myslalam zeby napisac co u Ciebie... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!

Ostatnia edycja:
dotka w dupę dostaniesz :wściekła/y: siedź na tych czterech literach i odpoczywaj.Najważniejsze że wszystko ok,oszczędzaj się ile tylko możesz.Dobrze że na zwolnienie poszłaś.Uważaj na siebie i okruszka :tak:

zjola tak mi przykro :-( a miałam nadzieję i wiarę że będzie ok,przykro mi kochana.Trzy maj się dzielnie!:tak:
amalfi a u Ciebie wszystko ok?

Dzien doberek
Ja z kawusia.

Zjola chyba dopiero to do mnie dotarło,jestem z toba.
Docia odpoczywaj.

Ja czekam bo kolega na neta ma wpasc.
Moje dziecko spi.

Dotka - trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!! Czemu suwaczek usunęłaś? Przecież maleństwo żyje, no nie? Dacie radę!

O mnie się nie martwcie, jak się ktoś od dziecka haruje, to ma twardą d...

Buziaki dla wszystkich

Hej Zjola kochana, wiem ze to dla Ciebie ciezki temat ale napisz co sie stalo, beta sie zatrzymaoa.? Moze jeszcze czas na pojawienie sie serca, skonsultuj to zu innegogina zan7m na jakis zabieg pojdziesz

Pisze z tableta tu nie ma wszystkich funicji moze dlatego suwaka nie dodaje

Dzieki dziewczyny za dobre slowo i ovhrzan, dzis wracam do domu mam nadzieje ze podroz dobrze zniose, trzymajcie kciuii

ZJOLA :-:)-:)-( kurde, a ja sie tak cieszyłam, ze Ci sie udało. Musicie jakies badania porobic, pogadaj z KAHAKĄ ona straciła fasolki kilka razy i w koncu jej sie udało, musi byc jakas cholerna przyczyna. Jezu! a ja myslalam ze we trojke bedziemy sie cieszyc...

reklama
Do góry