reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uwaga. Awaria Forum była

aniaslu

Administratorka czyli ja tu rządzę ;)
Członek załogi
Dołączył(a)
14 Czerwiec 2004
Postów
3 154
Miasto
Warszawa
Mieliśmy awarię dysków. Zakończyła się prawie bezboleśnie lub bardzo boleśnie. Zniknęły wszystkie załączniki, więc mamy nadzieję, że zdjęcia które wgrywałaś/eś nadal masz w swoich zasobach.
Zniknęły również awatary. Właściwie nie wiem, czy teraz powinnam się załamać , czy nawoływać do działania. Wściekłość , rozżalenie, smutek to odpowiednie uczucia. Jeśli chcesz dać im upust czekam na maile.
Awatary niestety musicie wkleić nowe.
pozdrawiam
aniaslu
 
reklama
Dołączył(a)
16 Maj 2007
Postów
13
Witam dawno nie zaglądałam do Was, kłopoty zdrowotne, ale teraz nie jestem w stanie nic przeczytać :-( bo literki są tak małe, że nic nie widze:-:)baffled: czy to teraz tak już będzie? Nawet tego w tym poście nie jestem w stanie przeczytać. Prosze o pomoc i z góry dziękuje. Corilla.
 

bbb223

Fanka BB :)
Dołączył(a)
6 Maj 2005
Postów
388
Miasto
Warszawa
witam,
avatarek zmieniłam ale nie działa licznik postów, próbowałam resetowac ale nic, moze równie dobrze go nie byc byleby zniknął ten "krzyzyk"
pozdrawiam
 

Elżbietka

mother of two sons&angel
Dołączył(a)
19 Kwiecień 2005
Postów
19 478
Miasto
słoneczna strona stolicy
Witam dawno nie zaglądałam do Was, kłopoty zdrowotne, ale teraz nie jestem w stanie nic przeczytać :-( bo literki są tak małe, że nic nie widze:-:)baffled: czy to teraz tak już będzie? Nawet tego w tym poście nie jestem w stanie przeczytać. Prosze o pomoc i z góry dziękuje. Corilla.

zmień w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej rozmiar czcionki
 

GirlyGirl

Fanka BB :)
Dołączył(a)
5 Grudzień 2007
Postów
242
Miasto
KrK
Witam
Ja mam torszkę inny problem natury technicznej, ale wole nie zakldac tematu ;-) Zatem bardzo...bardzo zcesto zdarza się, iż pisząc pościk...daje zapisz...albo edytujać ...daje zmień...i wtedy mieli mi mieli...i nagle informacja, że nie znaleziono serwera :wściekła/y: Kurcze jest to troche denerwujące bo czasmi naprawde się napocę nad treścią i musze pisać od nowa...bo nie ma nawet opcji kopiuj na forum i przed zapisaniem nie mogę nawet skopiować dla bezpieczeństwa...:baffled:
 

Elżbietka

mother of two sons&angel
Dołączył(a)
19 Kwiecień 2005
Postów
19 478
Miasto
słoneczna strona stolicy
Witam
Ja mam torszkę inny problem natury technicznej, ale wole nie zakldac tematu ;-) Zatem bardzo...bardzo zcesto zdarza się, iż pisząc pościk...daje zapisz...albo edytujać ...daje zmień...i wtedy mieli mi mieli...i nagle informacja, że nie znaleziono serwera :wściekła/y: Kurcze jest to troche denerwujące bo czasmi naprawde się napocę nad treścią i musze pisać od nowa...bo nie ma nawet opcji kopiuj na forum i przed zapisaniem nie mogę nawet skopiować dla bezpieczeństwa...:baffled:

wyjście jest bardzo proste :-)
jak zamierzasz pisac długi post - pisz go u siebie w notatniku np, a później wklej na forum i wyślij odpowiedź. jak by coś forum zaszwankowało akurat, swoją wypowiedź będziesz miała na swoim kompie
 

Elżbietka

mother of two sons&angel
Dołączył(a)
19 Kwiecień 2005
Postów
19 478
Miasto
słoneczna strona stolicy
Tak właśnie robię :tak: ale jest to troszkę wkurzające...bo nieraz staram się umieścić post kilka razy i nic...:wściekła/y: za każdym razem mi odrzuca serwer

a może to coś z twoim łączem??
ja nie mam takich problemów, a jeśli już, to baaardzo sporadycznie. czasami antywirusowy program może robić bałagan. nie wiem czy działasz bezpośrednio na modemie czy przez router - jesli przez to drugie, to może być tak ze zasialcz od routera przerywa i rwie połączenie z netem (ja tak mam jak pisze z laptopa)
 

GirlyGirl

Fanka BB :)
Dołączył(a)
5 Grudzień 2007
Postów
242
Miasto
KrK
Elżbietko...korzystam z modemu...najdziwniejsze jest to, że korzystam z różnych forów i tylko na tym mam taki problem...:oo:

Nie wiem co to może być...ale kurcze czasami wklejam posty po 5..6..10 razy i już brakuje mi wytrwałości...:sorry2:
 
reklama

tika

Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Dołączył(a)
9 Wrzesień 2006
Postów
3 252
Miasto
Bielsko-Biała
........ Kurcze jest to troche denerwujące bo czasmi naprawde się napocę nad treścią i musze pisać od nowa...bo nie ma nawet opcji kopiuj na forum i przed zapisaniem nie mogę nawet skopiować dla bezpieczeństwa...:baffled:
Witaj :)
... możesz, możesz skopiować treść postu :tak::tak: używając skrótu klawiszy :tak: zaznaczasz normalnie tekst, a potem

KOPIUJ tj. Ctrl + C
i WKLEJ Ctrl + V

Pozdrawiam :-)
 
Do góry