reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co lubią się bawić wasze pociechy

madzia842

Fanka BB :)
Miasto
woj. wielkopolskie
Wydaje mi się, że nie ma jeszcze takiej dyskusji. Może ja zacznę, moi uwielbiają wkładać klocki w tzw. sortery. Jak im to dam to przez chwile (ale zawsze coś) dzieci są zajęte. Ponadto kwiku jest co nie miara jak nakładam sobie tetrową pieluche na głowę i oni mi ją ściągają. Lub sobie na wzajem ściągają Oczywiście mile widziane fajne efekty dzwiękowe :-)
A w co lubią się bawić wasze dzieci?

reklama
moje trochę starsze ;-)
ale dla nich czas to wszystko co się dzieje na podwórku :-D
jak byli mniejsi uwielbiali jedzie pociąg,a kuku ,kółko graniaste
teraz dochodzi rysowanie nie zawsze na kartce :szok:,puzle . klocki mogą być ale nie za długo ,samochodziki no i płka kopać to na całego najlepiej jak piłka wpada w przeróżne dziwne miejsca,uwielbiają też spacery po parku i plac zabaw
kiedyś też było tu tu sroczka i ence pence w której rencę tu aż zanosili się od śmiechu

ale moi też najchętniej cały dzień i noc siedzieliby na dworze. Juz kiedyś pisałam, że jak się przewrócą w domu to ryk a na dworze pozbierają się szybko i dalej do zabawy. Tez lubią piłkę kopać

Moje dziewczyny to tak jak Madzi - sortery, dopoki sie nie złoszcza ze nie chce wejśc :) Ale potrafią się tym zajac rzeczywiście przez dłuższy moment. Ściąganie pieluchy, koca, kołderki i zakładanie sobie samemu na głowe i robienie a kuku.
Ostatnio ganiają się za meblami - na czworaka! :)

Strasznie się im też spodoało i pokazują "gdzie sroczka kaszkę...".

Moje, tak jak Agi są juz nieco starsze i BARDZO lubią lego duplo, swoją kuchenkę, garnki. Za puzzlami nie przepadają.
No i oczywiscie podwórko kryje tyle tajemnic, że czasem mówią: DZECINKI (dziewczynki) NIE MIAŁY CZASU BAWIĆ LEGO...
Aaaaaaaaa i jeszcze bieganie w kaloszkach po kałużach sprawia megaradość:)

Do góry