Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hruda- gdzies wyczytalam, ze masz jakiegos krokodylka i Stas potrafi z nim sie bawic (wrzuca pileczki i wyjmuje). Wlasnie takiej zabawki szukam.
Dziewczyny mozecie cos polecic ciekawego?
:-)
powtarza wszystko jak papuga . Chyba Majandra pisała że nasze dzieci jeszcze nie rozumieją znaczenia słów wg mojej wiedzy (i doświadczenia nie jest to prawda. Kiedyś przeczytałam o miganiu z dzieckiem i nawet chciałam zacząć to praktykować ale zabrakło mi determinacji
i skończyło się na pokazywaniu ok 10 słów (może do tego wrócę) i okazało się że w prawdzie moja córcia jeszcze nie pokazuje ale na 100% rozumie znaczenie tych słów.Wystarczy że pokarze jej sam znak i wie o co chodzi.
(bo jak dziecko pokazuje papa to jest ok a już inne słowa...)
i ze doskonale wie, ze jak tak zawola to wlasnie ja do niego przyjde 
w 100% zgadzam się z Tobąluandzia- ja tez czytalam o tym miganiu i uwazam, ze to dziala. zaczelam nawet uczyc kilku slow piotrusia ale... braklo wytrwalosci :-( i niewazne co tam mowia jacys uczeni ja wiem, ze piotrek doskonale wie kiedy zawolac mamai ze doskonale wie, ze jak tak zawola to wlasnie ja do niego przyjde
![]()
. Uważam,że miganie działa, a Krzyś też woła świadomie 
za każdym razem jak mnie odnajdywał ja krzyczałam "o rany uciekam!!!" ale tak aby się nie wystraszył a on śmiał się jak nie wiem.