reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

kupilam julitce znikopis. jest zainteresowana, choc nie na dlugo. dobrze,ze wybralam taki zwykly i tani, bo juz byl kilka razy zdeptany:sorry2:
ponadto mam tez dla niej kredki, tylko nie zwiecowe. pani mi polecila grube porzadne kredki olowkowe. bardzo ladnie i miekko rysuja i sa podobniez dobre do wyrabiania raczki dziecka.
jescze nie robilysmy proby.

zauwazylam, ze jak na razie to julitka lapie dlugopis w lewa raczke. jescze nie czas osadzac, ale ja jestem/bylam leworeczna, wiec kto wie????

reklama
Donkat moj Fabian tez wszystko bral w lewa raczke i tak juz zostalo jest leworeczny.Wlasciwie to umie poslugiwac sie i pisac obiema rekoma ale lewa staranniej pisze.Podobno do 3 lat trudnio ppowiedziec czy dziecko bedzie lewo czy prawo reczne.

Niania Zuzi prosiła mnie żebym jej kupiła pacynki bo z dziewczynką którą się wcześniej zajmowała bawiła się w teatrzyk i bardzo to lubiła z tym że patrzyłam na allegro i cena jednej to od 30-50 zł trochę dużo może wy wiecie gdzie można coś takiego kupić i nie wydać tyle kasy

Luandzia, nie znajdziesz taniej. Ognisko, w którym miałam praktyki w zeszłym roku kupowało pacynki i najtaniej (z jakąś zniżką "oświatową") zapłacili 30 zł za 1 sztukę. Są też takie pacynki-grzechotki, kosztują ok. 15 zł, ale to są głównie zwierzątka.

Luandzia, nie znajdziesz taniej. Ognisko, w którym miałam praktyki w zeszłym roku kupowało pacynki i najtaniej (z jakąś zniżką "oświatową") zapłacili 30 zł za 1 sztukę. Są też takie pacynki-grzechotki, kosztują ok. 15 zł, ale to są głównie zwierzątka.
\poprzeglądałam parę stron i rzeczywiście tyle kosztują może na początek kupie dwie trzy ...a potem zobaczyny

Luandzia a moze sama zrobisz pacynki?Np.ze starych rekawic z jednym palecem.

raczej nie jestem totalnym antytalentem jeżeli chodzi o takie rzeczy:zawstydzona/y:

Niania Zuzi prosiła mnie żebym jej kupiła pacynki bo z dziewczynką którą się wcześniej zajmowała bawiła się w teatrzyk i bardzo to lubiła z tym że patrzyłam na allegro i cena jednej to od 30-50 zł trochę dużo może wy wiecie gdzie można coś takiego kupić i nie wydać tyle kasy
Sa w Ikea, bardzo ladne, kolorowe
IKEA | Zabawa | Zabawki | TITTA | Pacynka
i jak kojarze nawet widzialam teatrzyk, kotarke w wersji mini( domowej) ale teraz w ofercie nie moge znalezc.

Poszukaj dobrze! Wydaje mi się że ostatnio widziałam w IKEI jakieś zwierzątkowe pacynki w całkiem przyzwoitej cenie! i jeszcze widziałam tekturowy "teatrzyk".
Tam oprócz takich zwykłych pacynek są takie na pojedyncze paluszki.

PS - mój mąż twierdzi że były po ok 10 zł.

reklama
Do góry