Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleilpatrzylam na ta strone adibu i fajna jest. ale jakos mam mieszane uczuciajakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleil[/QUOTE]
tego tez sie boje
ja poszukuje ksiazeczek edukacyjnych dla 2latkow. nie cche kolorowanek z naklejkami, bo takie mamy, a Julitka nie ejst zbytnio zainteresowana.
co mozecie polecic?
Wątpię. Maciuś sam się o to nie upomina. Jak nam się przypomni to z raz na 2 tygodnie mu włączymy.patrzylam na ta strone adibu i fajna jest. ale jakos mam mieszane uczuciajakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleil
Mjandra jakie fajne książeczki...... ja ostatnio szukałam i u nas takich nie maWątpię. Maciuś sam się o to nie upomina. Jak nam się przypomni to z raz na 2 tygodnie mu włączymy.
Donkat, wydawnictwo Olesiejuk polecam. U mnie w pracy tylko od nich zamawiamy książki.
Dziecko słoneczko. Teczka 2 - latka - Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.
Dziecko słoneczko i pory roku. Zadania dla dwulatków + naklejki - Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.
Oraz www.skrzat.com.pl
Księgarnia Wydawnictwo Skrzat Stanisław Porębski - WYDAWNICTWO DLA DZIECI I MŁODZIEZYKatalog, książka: A ja już wiem - 3 lata
Księgarnia Wydawnictwo Skrzat Stanisław Porębski - WYDAWNICTWO DLA DZIECI I MŁODZIEZYKatalog, książka: Akademia 2-latka
Księgarnia Wydawnictwo Skrzat Stanisław Porębski - WYDAWNICTWO DLA DZIECI I MŁODZIEZYKatalog, książka: Akademia 3-latka

:-Mjandra jakie fajne książeczki...... ja ostatnio szukałam i u nas takich nie ma:-
-
-
-
-(

Ja się zastanawiałam nad tą teczką 2-latka (trochę inną niż w linku) i mi ktoś sprzed nosa sprzątnąłA niedroga jest, bo 13 zł.
U mnie.na allegro, czu u Ciebie w pracy?
;-)Anetasa, kiedyś pisałaś że z Tusia układasz puzzle na necie, mogłabyś podać linka do strony bo nie pamiętam czy podawałaś![]()
chyba coś Ci sie pomyliło
ja Tuśki wogóle nie dopuszczam do kompa
bo jestem przeciwniczką ewentualnie obejrzeć zdjęcia albo wybrać jakąś kolorowanke ze strony mini mini i tyle jej kontaktu z kompkiem
patrzylam na ta strone adibu i fajna jest. ale jakos mam mieszane uczuciajakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleil

siostro Ty mojaja wogóle kompkowi na tym etapie rozwoju naszych dzieci mówię nie![]()